Motbakkeløpet Holtan Damtjønn opp var nytt av året og det var meldt mye regn på forhånd. Arrangøren forventet dermed liten deltakelse, men det dukket opp flere enn forventet. I barneløpet var det litt mindre folk enn vanlig ettersom det var et stykke fra parkeringen til startområdet.
 

Resultater i hovedløpet

Selve hovedløpet ble vunnet av Sondre Harstad Rinde med tiden 13:11 foran Gunnar Brekke Amundsen med tiden 14:14. Blant damene så vant Ingvild Horgen med tiden 16:57 foran sin søster Astrid Horgen som hadde 17:01. Astrid dro store deler av løpet, men i spurten var Ingvild raskere enn sin søster. Faren Andre Horgen kom rett bak med 17:16 på klokka.

Temperaturen var perfekt og deltakerne syntes dette løpet var et fint tilskudd til karusellen. Totalt deltok 6 barn i barneløpet som var ca 300 meter motbakke. Totalt deltok 38 løpere i selve hovedløpet. Neste løp i karusellen er stiløpet i Breisås tirsdag 7.juni. Det fint løp i nydelige omgivelser!

SE ALLE RESULTATER FRA LØPET HER

Espen Lunde mot maal og speider etter broren sin Morten Lunde.jpg
Espen Lunde mot mål. Speider etter broren sin Morten Lunde. (Foto: Rune Romnes)

Vinner Sondre Harstad Rinde mot maal.jpgVinneren Sondre Harstad Rinde på vei mot mål.  (Foto: Rune Romnes)

Gunnar Amundsen mot maal som nr 2.jpgGunnar Amundsen mot mål som nummer 2.  (Foto: Rune Romnes)

Michale reinboth og Lars Erik Gjerloew i kamp om 3 plassen.jpgMichael Reinboth og Lars Erik Gjerløw i kamp om tredjeplassen.  (Foto: Rune Romnes)

Oyvind stoeren mot maal.jpgØyvind Støren motmål. (Foto: Rune Romnes)

Sander Steen mot maal.jpgSander Steen mot mål. (Foto: Rune Romnes)
 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957