DETTE ER KONDIS  

Kondis ønsker å være en organisasjon for deg med høye målsetninger rundt egne prestasjoner, og for deg som kun vil kjenne gleden ved å være fysisk aktiv og alle de helsegevinstene dette innebærer. 

Kondis har 11.427 medlemmer over hele landet. Vi gir ut fagbladet Kondis 9 ganger i året. Her gir vi leserne mange gode treningstips innen våre områder. Ønsker du for eksempel å forbedre tida di på 5 eller 10 kilometer, halvmaraton eller maraton vil våre treningsartikler absolutt være noe for deg. I Kondis får du møte dyktige utøvere innen sin idrett og du får se hvordan de trener for å nå målene sine. Vi tester også utstyr for våre lesere. På vinteren er det ski og skiutstyr som står i fokus, mens det i sommerhalvåret er utstyr til løping, triatlon og sykling som testes omhyggelig av vårt testpanel for å gi deg en guide når du selv skal gjøre innkjøp. Vi reiser også verden rundt og lager reportasjer som kan gi deg inspirasjon til nye reisemål, og større arrangementer du selv kan delta i ved en seinere anledning. 

Kondis driver også nettstedet kondis.no. Her gir vi fyldig dekning av kondisjonsrelaterte idrettsarrangementene i både inn- og utland. Vi har egen profilbutikk hvor våre medlemmer kan kjøpe treningstøy med Kondistrykk. Denne finner du her: Teamkondis.no

I tillegg gir vi råd om trening, skadeforebygging, rehabilitering og kosthold, og vi har framforhandlet  en rekke gode avtaler for våre medlemmer som gir rabatt på sportsbutikker, flyreiser, hoteller og treningsreiser.  

Kondis finansieres gjennom medlemsinntekter og salg av annonser. Vi mottar ingen offentlig støtte utover momskompensasjon. Vi har et sterkt ønske om å holde medlemskontingenten så lav som mulig for at flest mulig skal kunne være medlemmer hos oss. Derfor har vi også differensierte priser der unge og pensjonister får lavere pris på medlemskapet enn andre. 

Nedenfor finner du våre ordinære priser for medlemskap. Dersom du ikke kjenner Kondis fra før, vil vi anbefale deg å prøve oss. Vi har alltid et godt tilbud for nye medlemmer. 

Medlemskontingentene for 2024:

  • Hovedmedlemsskap: 695 kr
  • Pensjonister og unge under 30 år: 556 kr
  • Hovedmedlemsskap med kun digitalt blad: 600 kr
  • Medlemskap for pensjonister og unge under 30 år med kun digitalt blad: 463 kr
  • Familiemedlemmer over 20 år: 225 kr
  • Familiemedlemmer under 20 år: 116 kr

 

Etisk regelverk for Kondis

Lover for Kondis

Kondis sin historie fram til 2012, del 1

Kondis sin historie fram til 2012, del 2