Oppdatering 31.01: 
Arrangøren la ut følgende melding på sin nettside og facebookside søndag 31.01: 

Etter at Søre Osen IL har arrangert Trysil-Knut rennet sammenhengende, uten å måtte avlyse siden 1978, er det med veldig tungt hjerte at vi må avlyse årets renn med bakgrunn i smitteverntiltakene fra regjeringen. Vi støtter selvfølgelig opp om regjeringens ønske om  å redusere mobiliteten i befolkningen, for å redusere smitten i samfunnet. Og vi tar vår del av denne dugnaden.

Vi håper det vil bli mulig å søke kompensasjon for tapte inntekter for arrangementet, da de fleste utgifter allerede var påløpt siden tiltakene kom tett på renndatoen. Om vi får kompensasjon mener vi å kunne være i økonomisk stand til å arrangere renn også neste år.

Sportslig hilsen styret i Søre Osen IL


Tidligere oppdatering 25.01:

Styret i Søre Osen IL har kommet til enighet om denne løsningen vedrørende Trysil-Knut rennet 2021:
 
Styret har et stort ønske om å få arrangere Trysil-Knut rennet også i 2021. Derfor avventer vi situasjonen for å se om regjeringen velger å åpne opp for utendørs-arrangementer når denne 14-dagers perioden med corona-tiltak er over. Håpet pr. i dag er å utsette rennet til 7.mars, men hvis regjeringen velger å forlenge corona-tiltakene videre når nåværende periode er over, så avlyses rennet og deltagerne får deltagerkontigenten tilbakebetalt.
 

Startområdet.jpgStartområdet for Trysil-Knut rennet på isen helt sør i Osensjøen. (Foto fra Trysil-Knut rennets facebookside)