Nydalens Skiklub har siden 2000 arrangert en populær nattorienteringscup for Osloområdets natt-o-løpere, en cup oppkalt etter Harry Lagert, en tidligere bauta i Nydalens Skiklub og historielaget Grefsen – Kjelsås - Nydalen.

Cupen bygger på et opplegg med 4 innledende løp, med relativt korte løyper, før det avgjørende finaleløpet. I det tilbys knalltøffe løyper og lange distanser i alle klasser og starttider basert på de innledende løpene. Finalen løpes i år fra Skar i Maridalen.

Onsdag ble det såkalte Bonusløpet arrangert. Det arrangeres i Osloområdets høstferie, og gir de som deltar et minutts startbonus sammenlignet med de som ikke deltar, i finaleløpet. Som en nyvinning ble går kveldes Bonusløp arrangert som stafett. Landslagstrener Anders Nordberg var ansvarlig for kveldens løyper og hadde lagt en fin løype på 3,7 km, hvor det ble servert veivalgsstrekk og noen korte strekk i skråli.

02_oppsalvinner.jpgHåkon Raadal Bjørlo løper Oppsal inntil seier i herreklassen

Dette ble godt mottatt av løperne og fighten var tøff mellom de beste lagene. I dameklassen ble det dobbeltseier til hjemmeklubben med Helena Karlsson, årets norgesmester Tone Bergerud Lye og førsteårs junioren Hanne Wærp Hauge på vinnerlaget. I herrestafetten var det en skarpskodd gjeng fra Oppsal som var raskest i mørket; Vegard Jarvis Westergåd, Christoffer Ånensen og Håkon Raadal Bjørlo.

01_hanne.jpgHanne Wærp Hauge løper Nydalen inn til seier i dameklassen

 

Resultater stafett

Resultaer individuelt løp

03_rasmus.jpg

04_Haavengen.jpg

05AreEriksen.jpg

06Harrymal.jpg

07SindreLangaas.jpg