arrangementets hjemmeside står det følgende beskrivelse og invitasjon til Oslo Sticup:

vignett.jpg

Oslo Sticup er en utfordring til alle som er glad i stiløping. Vi har satt sammen seks løp som går fra Skullerud, Grønmo, Østmarksetra og Ekeberg. Vi har forsøkt å finne stitraséer som går litt utenfor de mest populære stiene, som vil gi deg nye opplevelser og gjøre deg bedre kjent i marka.
Løypene er laget av 6 lokalkjente orienteringsløpere fra Bækkelagets SK. Du vil finne beskrivelser og tips fra hver av løypeleggerne før hver løp.
Alle løypene blir merket i terrenget i den respektive uka, slik at det blir enkelt å finne frem. Hver uke presenterer nye løyper på ca. 5 km. Du bestemmer selv når du vil løpe. Det er lov å løpe flere ganger og din beste tid teller. Dere finner både Strava segmenter, GPX- og kartfiler som dere kan bruke for å finne frem.

Hvis du ønsker å være med i resultatlister og være med i trekning av premier eller bare ønsker å støtte dette frivillige arbeidet, så kan du bruke Vipps. Vi jobber med lokale aktører som Skullerudstua der deltagerne, som har betalt, får en bolle etter å ha gjennomført løpe. Vi satser på å være tilstede ved hver etappe én dag i uka (tidspunktet vil bli kommunisert på Facebooksiden). Vi håper dere vil delta og utfordre venner, klubbmedlemmer og kollegaer i Oslo Sticup. Vi gleder oss til å følge med og tilbakemeldinger mottas med takk!

Løpsdatoer 2021
Løp 1 Grønmo: 19. april - 2. mai
Løp 2 Ekeberg: 26. april - 9. mai
Løp 3 Skullerud: 3. - 16. mai
Løp 4 Østmarksetra: 10. - 23. mai
Løp 5 Grønmo: 17. - 30. mai
Løp 6 Skullerud: 24. mai - 6. juni

Les alt om løpene og løypene på hjemmesiden til Oslo Sticup.
 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957