Det er allerede 500 påmeldte deltagere til Norgesløpet  på Jessheim. Nå sikter arrangøren enda høyere. Arrangøren Ull/Kisa Friidrett, hadde forhåpninger om å nå 500 deltagere i den første utgaven av “nye” Norgesløpet på Jessheim 2. september.

- Nå må målet oppjusteres, forteller styreleder i Ull/Kisa friidrett, Ivar Ekeberg.  

- Vi var forsiktige optimister da vi starter opp Norgesløpet igjen etter mer enn 20 års fravær og flyttet løpet fra Lillestrøm til Jessheim. Å starte et nytt løp er aldri lett, og det ligger mye arbeid bak å etablere et nytt løp. Derfor håpet vi på 500 deltagere første året. Når det målet nå er nådd, to uker før arrangementet, er det en selvfølge at vi oppjusterer vårt mål, sier Egeberg.

- Vi har plass til alle, forsikrer Egeberg.

k-en til bruk paa kvalitetslop.jpg

NB: Billigere påmelding t.o.m. 20. auguist: PÅMELDING

Norgesløpet har også inngått avtale med Kondis om å være et Kvalitesløp. Dermed blir det rabatt i startkontingenten for Kondismedlemmer. 
Ikke medlem i Kondis, meld deg inn her.

 

”Jessheim – midt i Norge” er slagordet for de som nå skal gjenskape Norgesløpet, anført av disse fire sentrale skikkelsene. Fra venstre: Nils Kristen Wiig, Agneta Roth, Ivar Egeberg og Bodil Anthi Svinø
”Jessheim – midt i Norge” er slagordet for de som nå skal gjenskape Norgesløpet, anført av disse fire sentrale skikkelsene. Fra venstre: Nils Kristen Wiig, Agneta Roth, Ivar Egeberg og Bodil Anthi Svinø.
 

Håper på minst 600 deltagere
Norgesløpet, som i sine glansdager på Lillestrøm hadde mer enn 5000 deltagere, gjenoppstår altså med gode deltagertall allerede i første utgave. At deltagerantallet trolig passerer minst 600 mener Egeberg skyldes en kombinasjon av mange ting.

- Jessheim og omegn er i sterk vekst.  Folk ønsker å delta på arrangement i nærområdet istedenfor å dra inn til Oslo.  Og vi har truffet bra med den lokale markedsføringen. Blant annet har vi lykkes i å utfordre og få med en del lokale bedrifter og politikere. Selve navnet Norgesløpet, med den nostalgien det har, nok også en viss betydning for interessen og deltagelsen, sier Egeberg - selv tidligere storløper som også satte sitt preg på Norgesløpet.

Kondis.no har også registrert at Romerikes Blad har vært flinke til å skrive om løpet, og vi ser jo at engasjement fra lokalpressen alltid har stor betydning for deltagelsen i løp.

Jack_Waits_speaker.jpgJack Waitz som speaker
- Vi har derfor også vært så heldige å få legenden Jack Waitz som speaker.  En ære for oss som arrangerer, sier Egeberg

Han fremhever til slutt UKI tabellen som gjør en deltagelse i mosjonsløp attraktivt og moro for alle Her kan vennegjenger, bedrifter, familier eller andre konkurrere mot hverandre på tvers av alder, kjønn og distanse. 

Mer om Norgesløpet 
Mer om UKI tabellen 

Norgesløpet på facebook

Tidligere omtale: Norgesløpet gjenoppstår - på Jessheim