SPREKE JOGGEKAMERATER: Alvilde Dancke (t.v.) og Lill Eriksen fikk begge premier med 5. og 1.plass i K50-54.
(Foto: Frode Monsen)

Klasseseier til Lill Eriksen på halvmaraton
Lill Eriksen har dominert i Follotrimmen i år med to seire og to andreplasser uavhengig av klasse. Hun er også fast deltager på Fjellmaraton med mange sterke løp og pallplasseringer, men i år ble det for første gang klasseseier med 1.32,52 i K50-54. Joggekamerat Alvilde Dancke fulgte fint opp med 5.plass i samme klassen, på 1.44,21.
Også Folloreporter Frode Monsen gjorde sin beste plassering i Fjellmaraton med 3.plass på halvmaraton i M50-54 med tiden 1.22,34.

Samme plassering fikk Frode Stubberud fra Drøbak på helmaraton i M30-39 på sterke 2.56,59.

Helt i hundre !
Alvilde Dancke fra Greverud løp ikke bare et godt løp. Hun løp også sitt 100. halvmaratonløp! Like før mål fikk hun blomster av sin gode venninne Turid Malmo Knutsen, som denne gang måtte nøye seg med å være tilskuer og heiagjeng, og speaker annonserte også Alvildes hundre løp da hun løp i mål med blomster og flagg!

MERITTERT: Gratulerer med 100 halve for Alvilde! I tillegg har hun løpt 29 helmaraton, med 4.plass i NM fra sine glansdager.  (Foto: Anne Berit Skoghus)

Flott debut med 2.plass i Fjelltassen
11-åringen Marie Wibe Bakker fra Langhus var ikke snauere enn at hun ble nr 2 i sin konkurransedebut i det 1 km lange Fjelltassen. Som bildet nedenfor viser, var Marie og løpets vinner i en egen klasse, mens resten av feltet - inkludert alle guttene - kom halsende et lite stykke bak.

TALENT: Marie Wibe Bakker (i grønn trøye) spurtet friskt til 2.plass i sin løpsdebut!
(Foto: Kjell Vigestad)

Hovedreportasje på Kondis med resultater finner du HER.

Folloreporterens bloggreportasje fra løpet kan du lese HER.

Og en egen stemningsrapport med billedkavalkade, som viser spennvidden fra Fjelltassen til helmaraton og intervju med løpets eldste delateger på 88 år kan du lese HER.