Sharon+Broadwell+vant+halvmaraton+i+Drammen+for+knappe+to+uker+siden+to+minutter+f%F8r+Turi+Malme.+Ogs%E5+i+l%F8rdagens+Birkebeinerl%F8p+kan+det+bli+disse+to+som+kjemper+om+seieren+%28Foto%3A+Kjell+Vigestad%29
Sharon Broadwell vant halvmaraton i Drammen for knappe to uker siden to minutter før Turi Malme. Også i lørdagens Birkebeinerløp kan det bli disse to som kjemper om seieren (Foto: Kjell Vigestad)
I klassen for menn er ingen av de fire beste i fjorårets Birkebeinerløp på startstreken. Femtemann, Arne Post, er imidlertid på plass og kan ta sin andre totalseier i løpet. I dameklassen er både fjorårsvinner Turid Malme og toer Hilde Slørdahl Conradi påmeldt. Vi holder likevel Sharon Broadwell som favoritt. 43-åringen, som kommer fra USA, men er bosatt i Norge, blir bare bedre og bedre år for år. Hun har satt perser på alle distanser i år.

Kondis vil holde stand under dagens startnummer- utdeling. Der vil det også bli anledning til å melde seg på til Oslo Maraton 3. oktober (uten etteranmeldings- gebyr). Og alle som meldte seg på før 15. juli, kan få med seg Oslo Maratons T-skjorte.


Les mer om stillingen i trippelen på kondis.nos Hedmarkssider

Her er Birkebeinerløpets hjemmeside