I 2012 meldte 1926 seg inn i Kondis. Det var det femte beste tallet noengang. I 2011 fikk vi  2642 nye medlemmer, men da kom nesten 700 via en spesialavtale med Løplabbet. Kondis fikk 370 nyeb medlemmer i september. Til sammenligning fikk Kondis 277 nye medlemmer samme måned i fjor.

Med 370 nye medlemmer siste måned har Kondis fått 1757 nye medlemmer i 2013 per 1. oktober. Fortsetter innmeldingene å komme i samme takt ut året, når vi 2150 nye medlemmer i 2013. De største tallet på ett år noensinne. (unntatt spesialåret 2011).

Dette er hva daglig leder Marianne Røhme sa til kondis.no etter at vi hadde fått gode innmeldingstall allerede i vår:

Daglige leder Marianne Røhme sier til kondis.no:
- Det er svært hyggelig at så mange nye kommer til. Det viser at mange oppleverer Kondis som en organisasjon det er motiverende å være en del av. Jeg er også svært takknemlig for at vi har så mange medlemmer som legger ned arbeid i å verve nye til Kondis.

Vi har ikke økonomi til massive markedsføringskampanjer, og er avhengige av trofaste medlemmer som bruker jungeltelegrafen og gjør Kondis kjent blant mange. Vi er også avhengige av den innsatsen som gjøres i å verve nye medlemmer. Flere medlemmer innebærer at vi kan lage et enda bedre blad og kondis.no, og at vi får ressurser til å gjøre en større innsats i arbeidet rundt medlemsfordeler.



IKKE MEDLEM AV KONDIS SIER DU?

Akkurat nå er det kjempetilbud på medlemskap ut året og for hele 2014: 349 (unge under 20 år betaler kr 175)

HVOR MYE KAN DU SPARE PÅ Å BLI KONDISMEDLEM?
Her  kan du lese hvor mye Kondismedlem Kristin Blomberg Pedersen sparte bare i fjor på sitt medlemsskap.

01-17_Kondis04.indd10 solide nummer av Kondisbladet
Som medlem av Kondis får du  hele 10 nummer av Kondis-bladet som er spekket av fagartikler om treninger, reportasjer fra løp verden over, portretter av kondisjonister, omtaler av kondisjonsprodukter, presentasjoner av bøker om trening og annet kondisjonsstoff.

Rabatter på sportsbutikker
I tillegg får du en rekke andre rabatter.  Løplabbet,  Sportsmaster,  Bull Ski & Kajakk  er noen av de butikkene som gir Kondis-medlemmene solide rabatter.

Rabatt på startkontingenten
25-50 kr i rabatt på startkontingenten på en rekke løp rundt i hele landet. 50 kroner på halvmaratonløp eller lengre løp. 25 kroner på kortere løp. Totalt gjelder dette for 65 arrangører med 87 løp over hele landet.
Skal du løpe Oslo Maraton neste år kan du f.eks. spare 50 kroner på halvmaraton eller maraton.

Rabatt på løpsreiser
De viktigste arrangørene av sportsreiser gir Kondis-medlemmene rabatt: Springtime Travel,  Sport og Helseferie og Rogaland Marathon Tour  gir 200.-kr.  i rabatt på reiser innen Europa og kr. 300-400 på reiser til kondisjonsarrangementer i land utenfor Europa. På Springtime Travels treningsleire i Portugal er rabatten kr 300.

BLI MEDLEM!
Foruten å støtte deg sjøl økonomisk og ikke minst få du en masse  inspirerende lesestoff, støtter du den servicen Kondis kan gi sine medlemmer.  LES MER OM MEDLEMSKAPET HER