Odd+A.+Nilsen%2C+som+jobber+p%E5+L%F6plabbet+i+Oslo%2C+l%F8p+nylig+halvmaraton+i+Oslo+p%E5+1.26.49+i+finsko+fra+Rockport.+Med+det+tok+han+2.+plassen+i+klasse+60-64+%E5r+-+kun+sl%E5tt+av+Henning+Wibeto.+
Odd A. Nilsen, som jobber på Löplabbet i Oslo, løp nylig halvmaraton i Oslo på 1.26.49 i finsko fra Rockport. Med det tok han 2. plassen i klasse 60-64 år - kun slått av Henning Wibeto.
Rockport har lange tradisjoner med å lage gode, raske sko og i høst relanseres kolleksjonen med DresSports - maratonskoen, som ble introdusert i 1983. Skoene er bygget som en joggesko, men har utseende som en pensko.

Skoene som finnes i høstens kolleksjon er lette, bare 302 gram og nesten som en lettvekt løpesko. De har god støtdemping gjennom mellom/yttersåle i varmekomprimert EVA. Komforten er sikret gjennom at det myke skinnet i skoene er fóret både i pløsen og i resten av overdelen, og det hele er sydd sammen slik at følelsen av å ha skoene på er både fleksibel og komfortabel.

Odd A. Nilsen, Löplabbet løp nylig halvmaraton i Oslo i dressko fra Rockport. Det gjorde han på 1.26.49 og kom med det på 2. plass i klasse 60-64 år. I 1996 løp Nilsen full maratondistanse i Oslo med dressko fra Rockport på 2.51.39.

Se noen av Rockports finsko-modeller på Löplabbet (nederst på siden).

Og husk at alle medlemmer av KONDIS får 15% rabatt på varene til Löplabbet.

Les om flere medlemsfordeler og meld deg inn i KONDIS her.