De fleste som har løpt ultraløp har opplevd at serveringen på matstasjonene gjerne er mer omfattende der enn på maraton og andre "korte" løp. Ikke minst har Norges lengste julebord på Bislett 24-timers rykte på seg for å være innholdsrikt.

Likevel spørs det om ikke Rakva livsglede med Stig Andy Kvalheim Rambø i spissen har tatt serveringa ett steg lenger med en fantastisk meny til de som skal løpe Røyse Ultra 11.-12. april:

På illustrasjonen til høyre kan du se menyen som tilbys... det er nesten god nok grunn til å delta bare for å få ta del i dette.

8 x Hytteplanmila
Røyse Ultra  arrangeres som ultraintervall, 8x10 kilometer i den raske traséen til Hytteplanmila.

Hver 3. time løper man 10 kilometer før man dusjer, spiser og hviler fram til neste start. Samme konsept som i Halden Ulraintervall som har blitt et populært årlig løp i november.

Første 10 km løpes lørdag kl 12:00, siste løpes søndag kl 09:00
Starten er fra Svendsrudmoen idrettsanlegg i Hole, der det også er målgang - og med innendørs samlingsplass i hallen. Se løypa på Hytteplanmilas hjemmeside.

vignettbilde.jpgBildet er lånt av fra HYTTEPLANMILA sin nettside og viser bakken ned til Steinsletta, litt før halvveis på mila.

Velkommen til å se på og heie fram løperne
Første start er 12:00 lørdag, deretter 15:00, 18:00, 21:00, 24:00, 03:00 (søndag), 06:00 og 09:00. Startliste

Resultater vil bli oppdatert etter hver 10-kilometer gjennom løpsdøgnet på arrangørens hjemmeside:
Rakva Livsglede

Røyse Ultra på Facebook
Se tidligere omtale: Vil du løpe Hytteplanmila 8 ganger? På ett døgn...