Oslo Maraton vil i romjula - 25.-31. desember - arrangere et virtuelt løp med hele 6 ulike distanser og to ulike "Romjulschallenges".

banner.jpg

På sine hjemmesider skriver Oslo Maraton:
 
Julen er for de fleste en tid for refleksjon, samhold og minner fra barndommen om gaver og god mat. En høytid der man har litt ekstra tid til å være sammen, og feire.

Men det er ikke alle som gleder seg til jul. Det er ikke alle som har en familie å feire med, eller som kan se frem til hyggelige kvelder med folk man er glade i. Julen kan for mange være en smertelig påminnelse om ensomhet.

Nå ønsker vi å arrangere et romjulsløp som i tillegg til å være et ledd i målet om å få folk i aktivitet også vil være med å bidra til et varmt måltid for de som trenger det aller mest.

- Vi har som ambisjon å være en pådriver for fysisk aktivitet, og legge til rette for at alle kan få føle på mestringen det gir å nå sine mål. Nå er vi glade for å kunne arrangere et løp der det også genererer penger til Kirkens Bymisjons juleaksjon. Det er mange mennesker i landet vårt som ikke er like heldige som oss. Så nå håper vi på mange deltagere og varme måltider til de som behøver litt ekstra omtanke, sier Cecilie L’Orsa i Oslo Maraton.

For hver påmeldt deltager vil det bety ett varmt måltid og en hyggelig opplevelse for noen som trenger det mer. Her får man muligheten til å bli med på et virtuelt løp og oppleve samhold og mestring, samtidig som man hjelper noen som ikke har det like bra som oss. Meld deg på Romjulsløpet og samtidig støtte Kirkens Bymisjon sin juleaksjon!

Les alt om løpet her: Romjulsløpet – Et virtuelt juleløp

challenge.png