Vi starter allerede fredag ettermiddag med en løpetur rundt Hafjelltoppen. Deretter blir det yoga for løpere med Line og Richard Grønlie som er kjent fra TV2-serien «Når idretten skaper sjanser» med Petter «Uteligger» Nyquist. Line og Richard er tidligere rusmisbrukere som var med på sykkegruppa i TV2-serien. De er nå rusfrie på tredje året og har rukket å utdanne seg til yogainstruktører. 

De som ønsker det kan være med på yoga før frokost både lørdag og søndag. 

F.v.: Yngvild Schwung Nilsen, Alice Steinkellner og Laila Tjelmeland på løpesamling for Kondis på Ilsetra august 2020
Langturen: På lørdag legger vi inn en lengre løpetur rundt Reinsvatnet med innlagt matpause. En tur på rundt 18 kilometer. De som ønsker det kan løpe enda lengre og legge turen nedenom Nordseter. Her er det f.v.: Yngvild Schwung Nilsen, Alice Steinkellner og Laila Tjelmeland som krysser et fuktig parti på turen vi hadde i fjor. (Foto: Marianne Røhme)

Ilsetra rundt Reinsvatnet
Åpent: Ilsetra ligger på nesten 1000 meter over havet, og terrenget er åpent og fint å løpe i. (Foto: Marianne Røhme)

Tim Bennett på Ilsetra løpetur rundt Reinsvatnet
God tid: Vi tar oss tid til å nyte utsikten på tur. Vi har med løpetrenere slik at vi både kan følge de som ønsker å løpe langt og fort, og kortere turer med innlagte gåpauser. Tim Bennett er en av trenerne. (Foto: Marianne Røhme)

Marianne Røhme på løpetur rundt Reinsvatnet ved Ilsetra
Baktroppløper: Marianne Røhme er også med som løpetrener og har fått ansvaret for å samle baktroppen. Uansett om du vegler å gå eller løpe, kommer du aldri bak henne. (Foto: Marianne Røhme)

Line og Richard Grønlie holdt foredrag under trenerseminaret for trenerne på Kondistreninga på Lillehammer i 2021
Åpne: Line og Richard Grønlie er svært åpne om tida som rusmisbrukere og veien ut av rusen. De vil fortelle sin historie etter langturen på lørdag. Her fra trenersamlingen Kondis hadde for trenerne på Kondistreninga, hvor Line og Richard også var til stede som foredragsholdere og yogainstruktører.  (Foto: Marianne Røhme)

Bislett 5k og 10k - Tim Bennett
Norseman: Tim Bennett har fullført Norseman hele ni ganger hvorav åtte av dem på Gaustatoppen. Han vil under oppholdet fortelle om all treningen som ligger bak og hva han har ofret på veien. (Foto: Samuel Hafsahl)

Matsalen på løpesamling for Kondis på Ilsetra august 2020
Avslutning: Vi avslutter løpesamlinga med toretters varm lunsj på Ilsetra. Før lunsjen har vi satt av tid til både løpetur og yoga. (Foto: Marianne Røhme)

 

Vi bor i leiligheter under oppholdet, men spiser alle måltider, bortsett fra lunsjen på lørdag, i restauranten på Ilsetra som ligger på samme tun som leilighetene. Lunsjen på lørdag blir en matpakke som vi nyter ute i terrenget. 

Hver leilighet har to soverom som deler bad, kjøkkenkrok og stue. Prisene på oppholdet er 5250 kroner i helpensjon om du deler leilighet med noen, og 5950 om du ønsker leiligheten alene. Vi setter opp to avganger med felles drosje fra Lillehammer stasjon på fredag og en avgang fra Ilsetra til Lillehammer på søndag. Denne er inkludert i prisen. 

Ønsker du å være med oss på en trivelig og sporty helg på Ilsetra kan du melde deg på ved å sende en e-post til Kondis@kondis.no

Velkommen skal du være!