I hele landet
I forbindelse med lanseringen av Suunto sin nye toppmodell for kondisjonsutøvere, Spartan, arrangeres også Suunto Spartan Experience. Dette er en skattejakt for aktive mosjonister som ønsker å få kloa i den nyeste treningsklokken til Suunto. Modellene som gjemmes rundt omkring i landet har en samlet verdi på 130 000 kroner.
Spartan Ultra er det siste tilskuddet i Suunto familien, og når vi skulle finne på en kampanje for å involvere alle våre trofaste brukere, fant vi ut av at vi måtte ha en god gammeldags skattejakt. Dette blir ikke en skattejakt som bare foregår innenfor ring 3 i Oslo, men en skattejakt som skjer i hele landet i en to-ukers periode, sier markedssjef for Suunto i Norge, Fredrik Mandt.

Høye fjelltopper og vann
Deltagerne må forvente seg å tilbakelegge både høydemeter og svømmetak for å få tak i klokkene. Noen klokker vil plasseres ut på topper som er så høye at man nesten snuser på 2000-metersgrensen, mens andre er plassert i vann.
– Deltagerne skal få legge igjen litt svette og slit for å få fatt i en klokke. Vi slipper de 20 klokkene med ujevne mellomrom over 14 dager, så det ligger absolutt til rette for at noen vil snøre på seg løpesko eller ta på seg våtdrakten svært tidlig om morgenen eller sent på kvelden når det piper i innboksen på e-posten.

Alle som ønsker å delta på denne skattejakten må registrere seg på suunto.spartanexperience.no før 24. august for å få vite hvor klokkene blir gjemt. De første fire klokkene slippes i dag, onsdag 10. august. Deretter slippes det med ujevne mellomrom de neste to ukene nye posisjoner der klokkene ligger gjemt.
– På en av toppene har vi fått hjelp av de to løpestjernene Kilian Jornet og Emelie Forsberg, som begge er bosatt i Romsdalen. De to har ikke valgt den mest ekstreme varianten av deres treningsruter, men vi tror absolutt deltagerne får kjenne litt på melkesyre og svette i jakten på klokken som de to har plassert ut, sier Mandt.

Gå inn på suunto.spartanexperience.no for å melde deg på tidenes skattejakt for sportsinteresserte.


spartan_collection_watches-web.jpg
Spartan er navnet på Suunto sin nye toppmodell for kondisjonsutøvere. Den kan bli din om du finner den.