Kondismedlem Sponset innhold
Jon Arne Gaundal, Steinkjer på vei mot 2.23.35 i Tokyo Marathon og en solid forbedring av den tidligere personlige rekorden på 2.29.35

Jon Arne Gaundal, Steinkjer på vei mot 2.23.35 i Tokyo Marathon og en solid forbedring av den tidligere personlige rekorden på 2.29.35

Slik trener Jon Arne Gaundal som løp på 2.23 i Tokyo Marathon

Da Jon Arne Gaundal løp Tokyo maraton var det bare hans andre maratonløp i karrieren. Nå satser han på å løpe under 2.20. Men om han er fersk som løper, har han allerede lært en god del. Kondis har snakket med løperen som for få år siden satt på sykkelsetet.

Du må logge inn for å lese denne artikkelen.

Kondis medlemsinnlogging:


Dette er en artikkel som er forbeholdt medlemmer i Kondis

Allerede medlem?
Bruk ditt unike medlemsnummer fra Kondis som brukernavn og ditt postnummer som passord til å logge inn.

 

Alternativt kan du bruke ditt registrerte telefonnummer som passord (må eventuelt legges inn på min side). Hvis du er medlem og likevel ikke får logget inn kan du sende e-post til kondis@mediaconnect.no eller ringe 23 33 91 72.

Meld deg inn i Kondis
for å få tilgang.
Meld deg inn i dag og bli medlem  hele 2018. Du får 9 nummer av Kondis for bare 479,- kroner (Unge under 20 betaler kr 240,-).  

I kvitteringen du får i e-post etter innmellding finner du «brukernavn» og "passord" som du ved første gangs besøk kan legge inn i stedet for medlemsnummer og postnummer. Dermed kan du lese denne saken omgående.

KONDISMEDLEMSKAP


Kjønn*
AdresseSkriv inn land her

Må være mellom 7 og 10 tegn


FødtKVINNESTØRRELSE på Teknisk Kondis T-skjorte
HERRESTØRRELSE på Teknisk Kondis T-skjorte
Jeg ønsker også
Ordregebyr på kr 29 og porto kommer i tillegg. Kryss av: