Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Simen Holvik hadde veldig stor framgang i 2019-sesongen, men har betydelig tøffere målsetting for de neste årene. Bilder er tatt etter målgang på Lysefjorden Rundt. (Foto: Lysefjord Running)

Simen Holvik hadde veldig stor framgang i 2019-sesongen, men har betydelig tøffere målsetting for de neste årene. Bilder er tatt etter målgang på Lysefjorden Rundt. (Foto: Lysefjord Running)

Slik trener Simen Holvik mot norsk rekord på 24-timers og seier i Spartathlon

Høsten 2019 måtte norske ultraløpsentusiaster lære seg et nytt navn, dersom de ikke allerede visste hvem Simen Holvik var. Han løp lenger enn noen annen nordmann på 24-timers i fjor. Han trener nå 3-4 økter hver dag inkludert til/fra jobb, ca 200 km hver uke. Og han har noen svært hårete målsettinger.
Publisert | Oppdatert 29. januar 2020


Du må logge inn for å lese denne artikkelen.
Kondis medlemsinnlogging:


Dette er en artikkel som er forbeholdt medlemmer i Kondis

Allerede medlem?
Bruk ditt unike medlemsnummer fra Kondis som brukernavn og ditt postnummer som passord til å logge inn.

 

Alternativt kan du bruke ditt registrerte telefonnummer som passord (må eventuelt legges inn på min side). Hvis du er medlem og likevel ikke får logget inn kan du sende e-post til kondis@mediaconnect.no eller ringe 23 33 91 72.

Meld deg inn i Kondis
for å få tilgang.
Meld deg inn i dag og bli medlem ut 2019 og 1. halvår 2020. Du får 5 nummer av Kondis for bare 340,- kroner, og samtidig utnyttet alle våre medlemsfordeler. Du får også tilgang til mange gode treningssaker og intervjuer på nett som er forbeholdt våre medlemmer. Videre får du tilgang til digitale utgaver av alle bladene som har kommet ut etter januar 2016.

Trykk HER for å se medlemsfordelene

I kvitteringen du får i e-post etter innmellding finner du «brukernavn» og "passord" som du ved første gangs besøk kan legge inn i stedet for medlemsnummer og postnummer. Dermed kan du lese denne saken omgående. 

Til din orientering:
- Vi trenger din adresse for å kunne sende deg bladet og faktura for medlemskapet.
- Din fødselsdato- og året du ble født bruker vi til å fastsette riktig størrelse på medlemskontingenten. Vi har en lavere pris til unge og til pensjonister.
- Ditt telefonnummer og din e-post vil vi kun bruke i unntakstilfeller for å gi deg viktig informasjon. Denne informasjonen blir lagret i vårt medlemsregister og vil ikke bli overlevert til utenforstående.
- Hvis du melder deg ut, vil du kunne bli kontaktet av oss med tilbud de neste tre årene. Du kan når som helst gi oss beskjed om at du ikke ønsker en slik kontakt.
- Kondis tar personvernet på alvor og er opptatt av å beskytte personopplysningene til de vi er i kontakt med på best mulig måte. Du kan lese hele vår personvernerklæring her.

 

KONDISMEDLEMSKAP


Kjønn*
AdresseSkriv inn land her

Må være mellom 7 og 10 tegn


FødtJEG ØNSKER Å KJØPE
Teknisk Kondis T-skjorte blå/rosa kr 99,- inkl . porto og ekspedisjonsgebyr Med valg av kjønn og størrelse
KVINNESTØRRELSE på Teknisk Kondis T-skjorte
HERRESTØRRELSE på Teknisk Kondis T-skjorte
Jeg ønsker også
Ordregebyr på kr 29 og porto kommer i tillegg. Kryss av:

Simen Holvik
Simen_Holvik_mål (196x300).jpg
Alder: 42 år
Bosted: Hundvåg (Stavanger)
Arbeid: Sivilingeniør, principal consultant (IT, Oil & Gas)
Idrett (-er): Løping
Klubb : GTI Friidrettsklubb
Personlig trener: Sondre Amdahl. ​
Beste PB: 24h 253,140 km