Det blir arrangert 5 løp, 3 før sommerferien og 2 etter.

Følgende mandager: 30. mai, 13. juni, 27. juni, 8. august og 22. august.

18:00 : Gneistløpet 2,6km (åpent for alle, tidtaking m/resulater alfabetisk)
18:00 Sommerkarusellens barneløp 800 meter
18.45 Tidligstart 10 km (de som bruker over 1 time)
Fra ​19.00 5 og 10 km (puljestarter)

Du velger ikke distanse du skal løpe ved påmelding. Ved å stille seg i rett startpulje ordner systemet dette automatisk. Ta vare på startnummeret, det skal benyttes gjennom hele karusellen. Melder du deg på enkeltløp skal du hente nytt startnummer til hvert løp du løper.

Påmelding til Sommerkarusellen 2022

Enkeltpåmelding løp 4 – 8. august
Gneistløpet/barneløpet kr 50.- (Gneistløpets medalje til alle under 12 år)
Voksne: kr 150.- + evnt. lisens kr 30.-
Barn (under 15 år): kr 50.- + ingen lisens.
Pensjonister kr 100.- + evt lisens kr 30.-

Kondisrabatt kr 40.- (Legg inn ditt medlemsnummer og systemet gir deg rabatt, gjelder ikke Gneistløpet/barneløpet)

Mer info på løpets hjemmeside, link under.

Påmelding, klikk på logo under.

Både Head Energy (Håkon Jacobsen) og Sport Norge (Stian Nordås) er med i det videre samarbeidet med SommerkarusellenLysbilde1.jpgPlanen er at årets HEAD Energy Sommerkarusell benytter samme løype som Vinterkarusellen. Siden det er fellesstart for 5 og 10 km løpes ekstrasløyfen mot Solsikken barnehage (rød løype) på 2. runden.

Hvit løype er 5 km. De som løper 10 km slipper å løpe innom stadion halveis, i stedet får disse en ekstra sløyfe langs Grimseidvegen mot Solsikken barnehage tilsvarende den avstanden det er ut og inn av Fana Stadion. (Rød løype som løpes på 2. runden)

Kilometermerking samt vendepunkt for løypen

Løypekart Gneistløpet 2,6km.jpgLøypekart Gneistløpet 2,6 km.

Barneløpet starter på gressfletet og løper samme vei inn til mål som øvrige distanser.

IMG_4397.jpgStartnummer hentes i gymsalen løpsdagen på Fana Stadion fra kl 17.30.

1P1A4644.jpgAtle Tellevik vikarierer for Erik Hanøy som er opptatt med OBOS-ligaen på Åsane Arena.

1P1A4211.jpgOlden i samarbeide med Hansa sponser flaskevann til alle deltagerne, inkludert Gneist- og barneløp 22. august.

_DSC4900_1280
Start og mål er på Fana Stadion

HEAD Energy er fortsatt hovedsponsor og gir sponsorpremie (Gavekort kr 500.- fra Sport Norge) til totalvinnerne på både 5 og 10 km. I tillegg får også de 3 beste på hver distanse karusellens spesialdesignete medalje i gull, sølv og bronse.

Grusbanen benyttes som vanlig til parkering.

1P1A4734.jpgSamtlige som fullfører minimum 3 løp får karusellens flotte medalje. Denne deles ut f.o.m. løp 4, 8. august

Kondis.no er som vanlig på plass på karuselløpene.

Kondisreportasjer 2022
30.mai : Sommerkarusellen i Bergen med sesongens første løp
13. juni : Mor og datter vant hver sin distanse i karusellens andre løp
27. juni : Sommerkarusellen i Bergen med behagelig temperatur i sitt tredje løp
8. juni : Fotballspiller Andreas Fantoft vant Sommerkarusellen i sitt første gateløp