Under Armour har mål om at alle deres produkter skal ha en funksjon og hjelpe utøveren å prestere optimalt. Allround-løpeskoen Speedform Gemini skal i så måte ikke være noe unntak. Den er utstyrt med ChargedFoam-mellomsåle som skal øke dempingen i skoen og skyte deg fremover i steget. 

Skoen er utviklet i en fabrikk som produserer sports-BHer. Dette skal gjøre at den har en optimal passform(!), er sømløs og i tillegg tørker raskt, ifølge produsenten. 

– Speedform Gemini er en utrolig teknisk løpesko. Skoen er utviklet med fire ulike tekniske deler som gir en tilpasningsdyktig demping i løpingen. Når du står stille i skoen er den behagelig myk, men når du løper tilpasser den seg etter trykket og beholder mykheten. Den nye dempingsmetoden er derfor bra for alle bruksområder, både i maratonløp og til hverdagstrening, påstår Dave Dombrow som er daglig leder hos Footwear Design i Under Armour. 

Skoen er oppgitt til å veie 280 gram og har en pris på 1399 kr. 

Det gjøres oppmerksom på at kondis.no ikke har testet produktet. Denne omtalen er helt eller delvis basert på en pressemelding og representerer ikke nødvendigvis kondis.nos syn på produktet.