Både BT og Varegg melder at Stian Angermund-Vik nådde sitt mål om å løpe gjennom den velkjente turen som går over alle de syv fjellene rundt Bergen, på en tid under 3 timer. Og det gikk akkurat, tiden ble 2:59:29.

Dette er en virkelig rå prestasjon som viser hvilken fantastisk fjelløper Stian Angermund-Vik er. Det er mange som har gått turen over de syv fjell, den pleier vanligvis å arrangeres hvert år i mai, men den ble i år avlyst. Og for de fleste dreier det seg om en fjelltur på 10 – 14 timer. For hør bare: turen er 35 km lang og har 2400 høydemeter. Og etter å ha gått i mål utenfor Turlagets kontor i Marken har man vært på følgende fjelltopper: Lyderhorn–Damsgårdsfjellet–Løvstakken–Ulriken–Fløyen–Rundemanen–Sandviksfjellet. Bare prøv.

 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957