Monika+K%F8rra%2C+Nordbygda+Ski+slo+Hanne+Marte+Lie%2C+NTG%2F%D8yer-Tretten+IF+med+5+sekunder+og+vant+5+km+i+18-%E5rsklassen+p%E5+15.40.
Monika Kørra, Nordbygda Ski slo Hanne Marte Lie, NTG/Øyer-Tretten IF med 5 sekunder og vant 5 km i 18-årsklassen på 15.40.
Arne+Fodstad+Karlsen%2C+J%2FH+Langrenn+sk%F8ytet+2+km+p%E5+6.12+i+klasse+11+%E5r.
Arne Fodstad Karlsen, J/H Langrenn skøytet 2 km på 6.12 i klasse 11 år.
Kombinertl%F8peren+Ola+Harviken%2C+Hernes+p%E5+veg+til+en+sterk+4.+plass+i+14-%E5rsklassen%2C+16+sekunder+bak+vinner+og+klubbkamerat+Vebj%F8rn+Gilde.
Kombinertløperen Ola Harviken, Hernes på veg til en sterk 4. plass i 14-årsklassen, 16 sekunder bak vinner og klubbkamerat Vebjørn Gilde.
I+fjor+kjempet+Simen+Jevne+Arnesen%2C+Hamar+Skiklubb+og+Vebj%F8rn+Gilde+mange+harde+dueller+i+skisporet.+I+%E5rets+Sjusj%F8renn+m%E5tte+Simen+se+seg+sl%E5tt+med+39+sekunder.+Her+er+Vebj%F8rn+i+ferd+med+%E5+passere+Simen+som+startet+15+sekunder+foran+dagens+vinner.
I fjor kjempet Simen Jevne Arnesen, Hamar Skiklubb og Vebjørn Gilde mange harde dueller i skisporet. I årets Sjusjørenn måtte Simen se seg slått med 39 sekunder. Her er Vebjørn i ferd med å passere Simen som startet 15 sekunder foran dagens vinner.
Marianne+Dybdal%2C+Hernes+IL+besatte+3.+plassen+i+15-%E5rsklassen%2C+1.29+bak+suverene+Andrea+Udnes+Weng%2C+Nes+Ski+som+vant+5+km+p%E5+16.29.
Marianne Dybdal, Hernes IL besatte 3. plassen i 15-årsklassen, 1.29 bak suverene Andrea Udnes Weng, Nes Ski som vant 5 km på 16.29.
H%E5kon+R%F8nning%2C+J%2FH+Langrenn+inn+til+25.+plass+p%E5+5+km+i+gutter+15+%E5r+med+15.46.+Her+var+Hans+Yngvar+Haugrud%2C+Furnes+Skil%F8perforening+veldig+n%E6r+%E5+g%E5+til+topps.+Han+ble+sl%E5tt+med+4+sekunder+av+Markus+Johansen+Westgaard%2C+Tr%F8sken+IL+som+vant+p%E5+13.41.
Håkon Rønning, J/H Langrenn inn til 25. plass på 5 km i gutter 15 år med 15.46. Her var Hans Yngvar Haugrud, Furnes Skiløperforening veldig nær å gå til topps. Han ble slått med 4 sekunder av Markus Johansen Westgaard, Trøsken IL som vant på 13.41.
Ole+Asbj%F8rn+Moholdt+Grafsr%F8nningen%2C+Hernes+IL+og+Tony+Gjendahl%2C+Vang+Skilperforening+%28bak%29+brukte+henholdsvis+16.05+og+15.49+p%E5+5+km+i+15-%E5rsklassen.+
Ole Asbjørn Moholdt Grafsrønningen, Hernes IL og Tony Gjendahl, Vang Skilperforening (bak) brukte henholdsvis 16.05 og 15.49 på 5 km i 15-årsklassen.
Dina+D%E6hli%2C+Veldre+Ski+tok+7.+plassen+i+16-%E5rsklassen+med+16.46.+Best+av+alle+jentene+p%E5+5+km+var+Ragnhild+Haga%2C+%C5sen+IL+som+vant+denne+klassen+p%E5+r%E5sterke+15.04.
Dina Dæhli, Veldre Ski tok 7. plassen i 16-årsklassen med 16.46. Best av alle jentene på 5 km var Ragnhild Haga, Åsen IL som vant denne klassen på råsterke 15.04.
I+samme+klasse+sesongdebuterte+Tonje+Andersen%2C+S%F8rskogbygda++med+10.+plass+og+18.15.
I samme klasse sesongdebuterte Tonje Andersen, Sørskogbygda med 10. plass og 18.15.
Marte+Sveen%2C+Ring+IL%2FTeam+Sjusj%F8en+ble+nr.+7+blant+17-%E5ringene+p%E5+16.20%2C+55+sekunder+bak+vinneren+Mari+Jevne+Arnesen%2C+Hamar+Skiklubb.
Marte Sveen, Ring IL/Team Sjusjøen ble nr. 7 blant 17-åringene på 16.20, 55 sekunder bak vinneren Mari Jevne Arnesen, Hamar Skiklubb.