Kondis har fått følgende melding fra Stranda Fjord Trail Race

100K distansen starter på torget på Stranda og følger vanlig SFTR trasé opp til Dregetua, Vardnakken og til Blåhornsvatnet. Her fra tar 100K av fra vanlig trasé og fortsetter ned til Vasset og Lievegskiftet, for så igjen å følge vanlig SFTR-trasé til Lievarden, Duklidalen og Fremste Blåhornet.
 
Fra Fremste Blåhornet går 100K traséen videre til Åknesnibba på en fin og teknisk rygg. På toppen av Åknensnibba vender løypa ned til Fjørstaddalen og ned til grendahuset på Fjørstad, for så å følge veien ned Stranddalen 4 km og videre 3 km på grusvei inn i Moldskreddalen. Ved Mesætra tar løypa opp Storhornet, for så å ta ned fra Storhornet til Habostadsætra. 
 
Videre innover Habbostaddalen til Patchellhytta, opp på Slogen, og videre forbi Isavatnet til Langesætra. Fra Langesætra går traséen over Gullmorbrekka til Velleseterhytta, over til Brunstadsætra, opp til Storevatnet, og helt opp på Ystevasshornet. Fra Ystevashornet går traséen ned Vassdalen til Svartevatnet, krysser veien og fortsetter via Kleivdalsfjellet til Roaldshornet hvor traséen kommer inn på SFTR 48K trasé og følger den ned Trollvaregga og opp på Skurahornet før målgang på torget på Stranda. 

Mer om 100K traséen her.
 
Det er en fin, variert og krevende trasé som vil gi deltakerne en mektig naturopplevelse i eventyrlige omgivelser.
 
Løpet gir 5 UTMB-kvalikpoeng. 
 
Det er tak på 100 deltakere for 100K. I løpet av de to første dagene med påmelding har det allerede kommet inn 11 påmeldinger. Vi er gledelig overrasket over at det har kommet inn så mange allerede.

Man kan se traseen her:

 og løypeprofil her:

Løypeprofiler-SFTR-2020-100K_web.jpg

www.strandafjordtrailrace.com
Facebook: www.facebook.com/Strandafjordtrailrace
Instagram: @Strandafjordtrailrace