UKI-karusellen har så langt hatt 50% flere deltagere på sitt virtuelle karuselløp, enn hva de hadde i fjorårets ordinære karusell. Nå utvides fristen for å sende inn resultat for 1. løp - og i dag (1. mai) åpnet også muligheten for å løpe det andre løpet "Blodomløpet" virtuelt.

- Planen var at vi avsluttet 1. løp i UKI-karusellen i dag og per nå kan vi vise til over 50 % vekst fra i fjor, sa en fornøyd Hans Jørgen Borgen i Ull Kisa Friidrett til kondis.no i går.  

- Dette er vi jo kjempefornøyde med. Vi hadde ikke forventet en vekst med denne løsningen. Og fortsatt ramler det inn mange resultater og påmeldinger, jubler Borgen.

UKI-karusellen_virtuetl_loep_1_2020.png
3-km-løypa 1. løp med start og mål utenfor Jessheim friidrettsstadion.

- Siden dette har vært en kjempesuksess så er det to ting som er på trappene:

1. Vi forlenger muligheten til å løpe 1. løp, samt forbedre tiden sin, frem til 1. juni. 

2. Vi åpner opp i morgen for Blodomløpet, 5 km i området rundt Nordbytjernet. Dette er karusellens 2. løp. Det er allerede også her satt opp et strekke på Strava.

151 har foreløpig løpt 1. løp

Oppdaterte lister 1. mai viser at 116 har løpt 3 km på tid (75 i fjor) og 35 uten tid (24 i fjor). Av disse har ca 20% løpt egen løype mens de resterende har løpt originalløypa. Raskest så langt er ikke ukjente Thomas Roth med 9:21 og blant kvinnene Silje Fjørtoft med 10:04.

Thomas_Roth_spurt_STORT.jpg
Thomas Roth er foreløpig raskest av de som har løp 1. løp. På bildet ser vi han i innspurten på UKI-karusellens 3. løp i fjor som også var 1500 meter eliteløp. (Foto: Helge Langen)

RESULTATER 1. LØP

Oppdatert info på om de virtuelle løpene på Ull/Kisa Friidretts hjemmeside


Blodomløpet som et virtuelt løp 1. mai - 30. juni

Utdrag fra info på løpets hjemmeside:

Ull/Kisa IL Friidrett - BlodomløpetSlik som situasjonen er nå så er det ikke aktuelt med et tradisjonelt løp 28. mai. Vi introduserer derfor også Blodomløpet som et virtuelt løp, også kalt aleneløp. Løpet kan gjøres i den planlagte 5-km sløyfa, med noen justeringer (se kart nedenfor), eller det kan gjennomføres  i terrenget nærmere hjemstedet. Inngår i UKI-karusellen som 2. løp 
 
Løpet må gjennomføres som «aleneløp», og myndighetenes retningslinjer for å unngå koronasmitte må følges.
 
Distansene er noe justert i forhold til opprinnelig plan. Følgende gjelder: 
  • 5 km terrengløp for ordinær-, mosjon-  og ung-karusell.
  • En runde rundt Nordbytjernet, ca. 2,4 km, for funkis og barnekarusell.
Dette er en uhøytidelig konkurranse og du må ikke melde deg på til UKI-karusellen eller Blodomløpet. Men vi vil selvsagt sette pris på en påmelding. Ønsker du å melde deg på så gjør du det her: http://ukifriidrett.no/uki-karusellen/paamelding eller https://signup.eqtiming.com/?Event=Blodomlopet
 
Hvilken alternativer er det for å kunne fullføre?
Det er fire ulike løsninger for å gjennomføre dette løpet
  • GPS: Fullføre den oppmålte 5 km sløyfa i terrenget ved Nordbytjernet og sende tid med link til dokumentert (Strava e.l.) til oss. Her er løypa registrert på Strava: link
  • Manuell: Gjennomføre løypa med egen tidtakning. Send resultatet til oss.
  • Egen løype: Mål opp distanse og ta manuell tid på deg selv. Send resultatet til oss.
  • Gjennomført: Gjennomføre den oppgitte distansen eller en egen løype tilsvarende og send bekreftelsen til oss.
Resultatet vil bli merket med de ulike alternativene som er benyttet.
 
 
For alle som fullfører og rapporterer innen 1. juli vil vi sette opp en virtuell resultatliste som er fullstendig uhøytidelig, men som vi offentliggjør. Løpet blir på sammenlagtlista for UKI-karusellen registrert som fullført, altså uten tid og plassering. 

Komplett info på om de virtuelle løpene på Ull/Kisa Friidretts hjemmeside

Kart_Blodomloepet_2020.jpg
5-km-løypa for 2. løp "Blodomløpet".  Løype går rundt Nordbytjernet med start og mål ved badeplassens parkering. I øvre kant skimter vi Quality Airport Hotel Gardermoen som ligger vis a vis LHL-sykehuset.
 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957