Alle resultaterAhrlin, som lå på andre plass i Maratoncupen før dagens Birekbeinerrenn, var naturlig nok meget godt fornøyd med seieren. Tiden er drøyt 12 minutter dårligere en rekordtiden til Stanislav Rezak fra i fjor. Ved start området var det kuldegrader, men føret var nok tråere enn i fjor. Det var fine forhold, en svak vind i mot betydde nok ikke så mye.
Anders Aukland uttalte etter målplassering at Jerry Ahrlin bare staket i fra og han klarte ikke å følge.  Det ble derfor ikke noe spurtoppgjør slik det ble i fjor da Anders også kom på 2. plass sekundet bak Stanislag Rezak. 

Anders har følt seg sliten helt siden Vasaloppet og først følt at kreftene kom tilbake denne uken. Han var derfor veldig godt fornøyd med sin egen innsats.  Forholdene var fine og han hadde fine ski.

Mer om renner på Birkebeinerrennets sider

Etter målpassering ble det mye prat mellom brødrene Aukland og Jens Arne Svartedal.

Jens Arne gikk sitt eget løp og ville ikke være noen hare for brødrene. Han klarte å holde følge med brødrene et godt stykke, men måtte slippe i bakkene nedenfor Sjusjøen da skiene hadde for dårlig gli.

Jørgen var ikke helt fornøyd med eget løp, men berømmet stemningen langs løypa. Han mente Vasaloppet for egen del var hardere enn Birkebeinerrennet fordi det var lenger med krevende staking. 

Fjorårsvinner Stansislav Rezak fra Tsjekkia ble nummer tre totalt. Han var aktiv i tetgruppen og vant spurtpriser underveis.(Foto: Per Inge Østmoen)

Odd-Bjørn Hjelmeset ble nummer 4 totalt med tiden 2:39:11 (Foto: Per Inge Østmoen)

Vasaloppvinner Daniel Tynell fra Grycksbo ble nummer 5 totalt med tiden 2:39:16 (Foto Per Inge Østmoen)