Kondis nr. 4 - 2023 er bladutgaven av terminlista til Kondis og er innstiftet som vedlegg til Kondis nr. 3. 

Størst plass i Terminlista tar de ca. 1200 mosjonsløpene som arrangeres rundt om i vårt langstrakte land. Alt fra stafetter og karuseller til terrengløp, gateløp, motbakkeløp, maratonløp og ultraløp. Her finnes noe for enhver smak, uansett om du ønsker å løpe langt eller kort, bratt eller flatt. 

Videre inneholder Terminlista også 106 sykkelritt, både terreng- og landevei, og 35 multisport/triatlon-arrangement. Alt dette gjør at Terminlista til Kondis er landets desidert mest komplette liste for kondisjonsutøveren. Du finner alt på ett sted! 

Bladet er sendt ut til alle medlemmer av Kondis. Er du ikke allerede Kondis-medlem, er det bare å bli det!

Meld deg inn i Kondis og få ni årlige nummer av bladet pluss mange andre medlemsfordeler! 

Tidligere utgaver av Kondis

Kondisutgivelser fra 1999 til 2021 kan du se og lese smakebiter herfra.

Terminlista på kondis.no

I tillegg til bladutgave av Terminlista, vil du selvfølgelig også til en hver tid finne terminlistene tilgjengelige på terminlista.kondis.no. For at denne skal være mest mulig komplett og oppdatert, trenger vi tips fra både arrangører og lesere om feil og mangler.

Vi blir derfor veldig glade for tips om dere vet om endringer. Send i så fall en mail til terminlista@kondis.no

Kondis2304.jpg
Årets utgave av Terminlista til Kondis er sendt ut til alle Kondis-medlemmer. Her vil du finne terminlister for 1173 mosjonsløp, 106 sykkelritt og 35 multisport/triatlon-arrangement. (Foto: Bjørn Johannessen)