Terminlista, som også er Kondis nr. 3 - 2014, har 104 sider smekkfulle med konkurranser gjennom hele året. Terminlista inneholder 365 sykkelritt, både terreng- og landeveisritt. Hovedsakelig norske ritt, men også flere av de største europeiske rittene er med. 

Størst plass i Terminlista tar de ca. 1700 mosjonsløpene som arrangeres rundt om i vårt langstrakte land. Alt fra stafetter og karuseller til terrengløp, gateløp, motbakkeløp, maratonløp og ultraløp. Her finnes noe for enhver smak, uansett om du ønsker å løpe langt eller kort, bratt eller flatt. Terminlista innholder ikke bare norske mosjonsløp, men også en rekke svenske, danske og finske løp, i tillegg til mange av de øvrige utenlandske løpene. Det er totalt rundt 1800 løp som presenteres i denne utgaven. Løpene før 10. april ble presentert i Vinterterminlista som ble utgitt i november. Nå er det løpene fra 10. april og ut året som er med.

Er du interessert i andre kondisjonsidretter enn sykkel og løp, så finner du også termilister for multisport, duatlon, triatlon, rulleski og kajakk i årets utgave av Terminlista. 

Alt dette gjør at Terminlista til Kondis er landets desidert mest komplette liste for kondisjonsutøveren. Du finner alt på ett sted!

Men Terminlista består ikke bare terminlister. I år vil du også finne en stor test av treningssko i bladet, i tillegg til spennende løpsreportasjer. 

Alle medlemmer av Kondis får Terminlista automatisk tilsendt. Er du ikke alledede Kondis-medlem, er det bare å bli det!

Meld deg inn i Kondis og få ti årlige nummer av bladet pluss mange andre medlemsfordeler! 

I tillegg til bladutgave av Terminlista, vil du selvfølgelig også til en hver tid finne terminlistene tilgjengelige på kondis.no med de siste oppdateringene. 

terminlista2014-forside.jpg
Årets utgave av Terminlista til Kondis er snart på vei i posten til alle Kondis-medlemmer. Her vil du finne terminlister for 365 sykkelritt og 1778 mosjonsløp, både norske og utenlandske. Du vil også finne oversikt over øvrige kondisjonskrevende idretter som multisport, triatlon, kajakk og rulleski. (Foto: Bjørn Johannessen)