Kystjegerløpet arrangeres i år for 3. gang. I 2019 var det 50 deltakere, mens arrangementet i fjor nådde den det tillatte antall deltakere på 200. 

Se bilder fra tidligere utgaver av Kystjegerløpet i bildekarusellen øverst på siden. (Alle foto: Tore Aasland og Hans Petter Støre)

Årets utgave av Kystjegerløpet får lørdag 4. september. Arrangementet foregår ved Sirevåg Kystfort som er en unik arena med historie fra 2. verdenskrig. Løpet er rudnt 7 km og har 20 ulike hinder. Målgang skjer i idylliske Sirevåg.

arrangementets nettside gis det følgende beskrivelse av hinderløpet: 
"Kystjegerløpet handler om hinder, mørke tuneller fra krigens dager, hodelykt og samarbeid. Sammen løser deltakerne utfordringer, tester grenser og blir den beste versjonen av seg selv."

Sted: Sirevåg Kystfort i Rogaland
Når: 4. september 2021
Nettside: kystjegerlopet.no 
Påmelding: Meld deg på løpet her

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957