Hvilket lag som vinner og hvilke lag som kommer til mål er helt umulig å spå. Vi har tidligere antydet at maks 10 lag kommer til mål... men et justert tips nå er 4-5 lag. Vi kan få et kvinnelag på topp, vi kan få et mixlag på topp og vi kan få et herrelag på topp. En annen ting et tidsanslaget for vinnerlaget som var ekstremt raskt (90 timer), og som halvveis i løpet peker mot 150 timer+, det vil si målgang i beste fall midt på dagen torsdag.
 
Neste Sjekkpunkt er etter 319 km ved Vatnahalsen:
 

Bergenslaget "Team Rett Vest Endurance" med Eivind Svellingen, Fredrik Berentsen og Fred Andersen på laget har det siste døgnet ligget i tet, med "Seigmenn" noen få kilometer bak. Opprinnelig var det tre mann også på Seigmenn, Gunnar Næss, Samuel Fredriksson og Jesper Fägersten, men sistnevnte fikk tidlig i løpet problem med kramper og måtte gi seg.

Seigmenn er kanskje det mest rutinerte laget med tanke på ekstreme distanser, og i fjor prøveløp de første 1/3 av løypa. Etter den turen oppgraderte de antatt sluttid med 2 døgn ut fra hva de først trodde. Inn til Krækkja, halvveis, kom de fem timer etter bergenslaget, og når dette skrives er "Team Rett Vest Endurance" i gang igjen med kurs for Finse, mens "Seigmenn" fortsatt hviler. Kona til Gunnar Næss, Yvonne Cecilie Bridget Bjerke, la ut denne meldingen for et par timer siden: - Snakket med min Seigmann nå. Seigmennene er nå halvveis!!! Nettopp ankommet Krekja. Der må de sove for Samuel begynner nå å bli sitat Gunnar « ganske kokkeliko i hodet»

Team Rett Vest Endurance kommer inn til CP2 Torsetlia:


Mixlaget "Nattoget til Bergen" med Gro Siljan Hjukse og Thomas Øderud samt "Norconsult" med Harald Bjerke og Vegard Triseth er heller ikke veldig lang bak teten. Deretter følger ekteparet Jo Inge og Wendy Fjellstad i "Ås Kadavers" - og deretter igjen to rene kvinnelag. 

"Nattoget" kommer til CP2 Torsetlia:
 
"She-Unit" med Cecilie Longva Igesund, Henriette Brynthe og Liss Johansen Vallestrand har hele løpet ligget ganske jevnt med "Slemdal Ladies" der Ninette Banoun og Monica Strand utgjør laget.

De to siste lagene vi tror kan ha muliughet til å komme til mål innen 200 timer er "Hardangervidda Maniacs" med Arne Nåtedal, Erling Furunes og Bent Halling samt "The Running Dead med Terje Tveitdal, Øystein Lorentzen og Øyunn Bygstad.

Bakerst av lagene som ennå er med ligger "Tem WAA" med Heidi Svartangen og Nina Kristoffersen, men de nærmer seg faretruende sperretidene. Arrangøren skkriver: Jentene i «Team WAA» er supereffektive i CP2 og forsvinner ut igjen barbent få minutter etter ankomst - like før sperrefristen kl 02.00.



Kondis.no vil komme med oppdateringer fram til maksimaltiden er ute etter 200 timer, dvs. lørdag 10. juli kl 16.

Du kan også følge løpet på RaceTracker og  løpets facebookside
Oslo Bergen Trails nettsider
Løpets Instagramkonto

Tidligere omtaler på kondis.no:
Norges lengste ultraløp starter fredag morgen
Oslo Bergen Trail har startet - følg løperne via trackingen
24 lag over høyeste punkt i Oslo Bergen Trail
 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957