Følg løperne her: RaceTracker - OBT

Forhåndsomtale: Norges lengste ultraløp starter fredag morgen; 515 km terrengløp fra Oslo til Bergen

Så er løperne i gang på den fantastiske ferden i terrenget fra Oslo til Bergen. Klokken 08 i morges startet 32 lag (2 eller tre på laget) fra Soria Moria på Voksenkollen, og etter en maraton gjennom Nordmarka passerer teten Sundvollen omtrent når dette skrives. 

Dersom alle trackerne fungerer OK ser vi at et av favorittlagene, "Norconsult" med Harald Bjerke og Vegard Tristh, ligger i tet ved første sjekkpunkt ved Sundvollen. Men, det er uhyre tidlig i løpet, de har bare løpt i 6,5 time av en forventet vinnertid på 90 timer.

Her ser du arrangørens video fra minuttene før og etter start:


Kondis.no vil komme med ca daglige oppdateringer, men du kan også følge med på trackingen (se link lenger opp) og på løpets facebookside

FOLK PÅ GATA !
Uttaler seg om løpet som starter på fredag (video: Oslo Bergen Trail)

 

 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957