Therese Falk har vært i Belfast og løpt 24-timersløpet Energia24 der hun kom på en sterk 2. plass og sov bort seieren. Etter 102 runder (168 km) la hun seg til å sove en stund - og i stedet for en rundetid på 10-12 minutter ble 103. runden på 1 time og 12 minutter. 

Vi finner ikke nøyaktig resultat på Therese, men 5 minutter før slutt hadde hun nådd 216,4 km - mens vinneren og irsk mester Paula Wright løp 218,06 km. En sterk 2. plass ble det uansett på Therese som egentlig er i England på jentetur.  Thereses kommentarer lenger ned.

Løpets facebookside   
Løpets hjemmeside   
Thereses resultat pr runde   


Therese Therese sammen med løpsleder og beviset på 2nd place. (Arrangørfoto)

Nytt fint navn har hun også fått:

Name Kjaere-Therese FALK
Club/City/Country Romerike Ultraloperklubb
Bib number 228
Class 24hr

Therese skriver på facebook:
Møtt noen skikkelig fine folk denne helgen. Ergo: løpt ultra✌🏻 Siste mulighet for å løpe rundt og rundt og rundt i vakre Viktoria park i Belfast. #neveragainvar slagordet for årets 24-timers. Og jeg må innrømme at akkurat den tanken slo meg maaange ganger dette døgnet! La meg ned og sov i tre kvarter gjorde jeg også... Underlaget i betong er grusomt, men opplevelsen ble oppveid av fantastisk stemning 🌸💛 

Løp helt uten support , siden jenteturen med Kathrine innebar shopping, sightseeing og søvn for henne. Hun fikk gleden av å bli med meg på dopingkontroll da🥃 Og jeg ble, ‘til the bitter end💪🏻 Målet var et solid treningsløp, der jeg skulle få teste kropp, mental styrke, Maurten sportsernæring og vilje. Vondt i både kropp og vilje, men sto i det! Maurten derimot, fungerte bedre enn jeg hadde håpet. Tre (3!) doturer i løpet av 24-timer. Og alle var normale, nødvendige og velfungerende turer.

Null kvalme, til tross for steikende sol hele lørdagen. (Nei, det var ikke meldt det. Nei, jeg smurte meg ikke. Ja, jeg er rosa og brent!
 


Dopingkontroll hører med i idretten. (Foto: Therese Falk)​


Stillingen etter 22 timer.
Vi oppdaterer med komplett 24-timersliste senere.