44 løpere stilte til start i Tøyenparken. Vinnerne i herreklassen insisterte på at de fortsatt løper best i shorts.

Løpsleder Runar Sæter som så langt har løpt 9 Parkrun på ulike steder debuterte på Tøyen i dag. Han vant på tiden 16:58. Etter løpet bemerket han at traséen var tyngre enn han trodde. Etter det bratte henget var det tungt å fortsette i et strekk med en mindre stigning, sa Runar.

Petter Sveen fulgte Runar, og kom inn til 18:05. 1 sekund etter sin egen PB. Også Petter gjorde sitt 9. Parkrun i dag.

På 3. plass kom Sverre McSeveny-Åril inn på tiden 18:34. 15 sekunder bak sin PB. Han løp sitt 4. Parkrun.

Signe Rismyr Engelund løp inn til sikker 1. plass på tiden 21:43. Dette var Signes debut i Parkrun. Vi håper å se mer til henne ved Parkrun vinteren i gjennom.

Rutinerte Marit Tørstad løp litt roligere i dag. Kanskje restituerte hun seg etter forrige helgs satsing ved New York City Marathon. Hun safet 2. plassen med tiden 24:26, egentlig bare 1:04 bak PB. Hun løp sitt 8. Parkrun.

Anna Pitt kom inn til 3. plass og 25:28. Hun løp sitt første Parkrun. Bak truet Sophie Arnold som kom inn på tiden 26:07. Hun løp sitt 19. Parkrun i dag.

Flere mosjonister ville tatt morgenøkten på Tøyen hvis kjente til forholdene dagen før. Det ble sagt at fredagskveldens regnvær  påvirket deltakelsen. Kondis utsendte forestilte seg isglatte partier, siden det kom mye regn før det frøs på igjennom natten. Det viste seg å være uproblematisk i parkrun.

I vinterhalvåret kan ingen treningsløp i
Oslo sammenlignes med dette som går hver uke. Så løpere, finn deres plass, sørg for at Parkrun fortsetter vinteren i gjennom og blir en suksess.

Alle foto: Oddvar Røsten.

Dagens tre raskeste f.v.: Sverre Mc Seveny-Åril 3,pl,, Runar Sæther 1.pl. og Petter Sveen, 2.pl..

1, plass til Signe Rismyr Engelund på vinnertiden 21:43.

Marit Tørstad tok 2. plassen på tiden 24:26,  1:04 bak PB. Det var en god økt uken etter deltagelsen i New York City Marathon. Hun løper for SK Rye og gjorde sitt 8. Parkrun.

Anna Pitt kom inn til 3. plass og 25:28. Hun løp sitt første Parkrun.

Runar Sæther løp sitt 9. Parkrun, og debuterte på Tøyen i dag. Han løp hardt og var ikke mulig å slå. Han kan nå notere sin bestetid på parkrun Tøyen til 16:58. Han løper for Wite City (Hull) RRC. Her hjemme er han kjent for å løpe for SK Rye.

Sverre McSeveny-Åril fikk 3. plass i dag. Han løp sitt 4. parkrun og er en gjenganger i tetgruppen.

Victor Kristiansen Michelsen debuterte, løp i klasse 10 år, og kom inn til 30:39.

Sarah McSeveny-Åril dyttet løpevogn og kom inn til tiden 27:22 . Hennes PB er på 26:12.. Den tok hun på samme sted for en uke siden. Hun kan notére deltakelse 4 parkrun.

Denne damen er antagelig ikke på resultatlisten. I følge fotorekkefølgen kom hun egenlig inn som nummer 2 blant damene.

Audun Farbrot løp inn til 25:04. Det er vel bra løpt etter å ha løpt New York City Marathon forrige helg. Hans PB er på 23:40. Dette var hans 6. parkrun.

Simon Outhwaite i fint driv, og fikk tiden 25:57. Han løper for Sparkhill Harriers og gjorde sitt 16. parkrun. Han har PB på 22:55.

Sophie Arnold løp sitt 19. parkrun. Hun kom inn til 4. plass på tiden 26:07. Beste tid uansett hvilket parkrunsted er på 25:10. Sophie løper for Sparkhill Harriers.

Hildegaard Lian løp inn til 32:19. Dette var Vålengdamens parkrun debut.

Kathrine Karbøl og sønnen Sebastian Asmyr i jevnt driv på alle rundene. Stian kom inn til 35:42 og har PB på 32:44. Kathrine kom inn til 35:45 og har PB på 26:34. Mens Stian i dag løp sitt 7. parkrun kan Katrhine nå vise til 11 parkrun.

Petter Sveen safer inn til 2. plassen. Han har vunnet flere ganger, Petter tangerte nesten sin beste tid på 18:04, og det ble 18:05. Runar løp nok for hardt idag. .

Sverre McSeveny-Åril kom inn til 3.plass på tiden 18:34. 15 sekunder bak sin PB. Han er en gjenganger i tetgruppen. Har også seiret. Denne gang ble han slått av både Runar og Petter.

Michael Brandebura kom inn til 4. plass på tiden 19:14. Det var hans 13. parkrun og ikke minst ny pers.

Anne Lise Bueerot er observert her både i arrangørstaben og i traséen. I dag løp hun på 31:55, bare 3 sekunder etter sin PB, og i sitt 4. parkrun.

Magnus Aabeck klarte 24:10 i sin parkrun debut.

Marius Hauge. Tilfreds ble han klokket inn til 24:12 som gav en PB i hans 4. parkrun.

Simon Button - parkrun turist fra Brighton ble tikket inn til 24:35. Veteranen debuterte på Tøyen, men kan i dag vise til 174 parkrun totalt.

Johnny Eidet kom inn til tiden 25:34. Han tok pers i dag i sitt 7 parkrun på Tøyen.

Åge Sørensen løp inn til 26:12. Det holdt til en ny PB. Åge har i dag løpt sitt 7. parkrun.

Jan Seglem løp inn til 26:15 i sin parkrundebut.

Berte Søbstad debuterte og løp inn til pene 29:39.

Her løper f.v. Linda Larsen, Tor Christian Ulvang og Cristina Pulido Ulvang: Linda Larsen og Tor Christiansen Ulvang kom inn til 31:45, mens Christina Pulido Ulvang ble klokket inn til 31:46. det ble PB for Linda som tronet inn til sitt 28 parkrun. Tor Christian har en PB på 28:58, mens Christina har PB på 31:24. De to siste har løp hhv. 6 og 5 parkrun.

ParkRun_11.11.2017_IMG_5381.JPG
Anne Lise Bueerot  er med både i arrangørstaben og i traséen. Her kommer hun inn i fint driv på tiden 31:55,, og sitt 4. parkrun.