Det gjøres oppmerksom på at kondis.no ikke har testet produktet. Denne omtalen er helt eller delvis basert på en pressemelding og representerer ikke nødvendigvis kondis.nos syn på produktet. 

GPS-klokkene har funksjoner som blant annet ruteplanlegging og -utforskning, basert på TomToms lange erfaring innen navigasjon og kartfunksjoner. Brukere kan lett oppdage nye løperuter og se tilbake, uansett hvor løpeturen går. De nye GPS-aktiverte sportsklokkene kommer med nye og tynne armbånd i forskjellige farger, som er like egnet til daglig bruk som i de tøffeste treningsøktene.

Route Exploration-funksjonen lar brukerne utforske nye ruter, slik at du ikke trenger å løpe den samme runden igjen og igjen. Brukeren kan laste opp nye uutforskede ruter på nettstedet MySports. Ved hjelp av GPS viser klokkedisplayet runden du har løpt og løpere kan lett finne veien tilbake til start. Ved å kombinere et innebygget kompass og GPS-informasjon, vil alle løpere vite hvilken vei de bør ta for å finne tilbake. Ruten kan så enkelt deles med venner, for å utfordre og utforske mer.

– Vi er stolte over å slippe TomTom Spark 3 og Runner 3, som gir enda bedre muligheter for løpere til å utforske sine ruter. Route Exploration er basert på vår lange erfaring i kart og navigasjon, men er mer enn bare en måte å komme trygt hjem. TomTom Spark 3 og Runner 3 vil inspirere løpere til å få mer ut av treningen, øke avstanden og oppdage nye spennende runder, sier Corinne Vigreux, medgrunnlegger og direktør for TomTom Consumer.

Route Exploration er lagt til klokkene som en nøkkelfunksjon, basert på forbrukernes tilbakemeldinger, som viste at løpere ønsker å finne nye ruter, men er redd for å ikke finne tilbake til start. Med de nye GPS-sportsklokkene TomTom Spark 3 og Runner 3 kan løpere lett variere ruten, følge egen fremgang og kjenne på treningsgleden.

GPS-sportsklokkene teller skritt 24/7, mens hver sportslig aktivitet som løping, svømming, sykling og tid på treningsstudio kan bli etterfulgt av ulike innstillinger. Se statistikk for alle dine aktiviteter; tid, distanse, hastighet og kaloriforbruk, slik at du kan se at du er på rett vei.

Via MySports app, kan brukerne se en mer detaljert statistikk, sette opp mål og se fremgang over tid, noe som vil hjelpe de med å holde treningsmotivasjonen oppe.

Runner 3 og Spark 3 er to nye produkter i TomToms serie av sports- og fitness-produkter, som er utviklet for å inspirere folk til å trene, og gjør det lettere å komme i gang. Kjenn på treningsgleden, bli bedre og ta skrittet fullt ut for å komme i form.

TomTom Spark 3 Cardio + Music og Runner 3 Cardio + Music vil være tilgjengelig i butikkene i Norge fra oktober.