Toughest vil i 2021 bestå av hinderløp (Obstacle Course Races) i de svenske byene Malmø, Umeå og Stockholm i tillegg til i Holmenkollen i Oslo. Totalt fire løp. 

Opprinnelig var planen at løpene i Malmø og Umeå skulle vært arrangert i mai, men på grunn av dagens korona-situasjon utsettes disse til høsten. Dette medfører at Toughest i Holmenkollen flyttes fra helga 4. - 5. september til 25. - 26. september for å få hinderkabalen til å gå opp for arrangøren.

Dermed blir alle årets fire Toughest-løp arrangert i september og oktober. 

Løpene i Gøteborg og Älmhult må derimot avlyses i år. 

Toughest har blitt arrangert i Holmenkollen seks ganger tidligere. Senest i 2019 med godt over 4000 deltakere. I fjor ble løpet avlyst pga smitterestriksjoner. 

Les reportasje fra 2019-løpet på kondis.no

Årets datoer blir da: 
Malmø: 4. - 5. september
Oslo: 25. - 26. september
Umeå: 2. - 3. oktober
Stockholm: 16. - 17. oktober

Arrangementets nettside

50D0378.jpgDeltakerne i Toughest avslutter med å løpe opp unnarennet i Holmenkollbakken. Det ble tatt mellomtid i bunnen av bakken slik at man fikk egen tid for motbakken. (Foto: Bjørn Johannessen)

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957