Den 4 km lange løypa var forholdsvis flat og gikk i området rundt Universitetet i Agder 7. september. Trine Mjåland vant på 14.01 og hadde 36 sekunders forsprang til nummer to, Kerstin Kalsås. Anne-Kari Borgersen ble nummer tre.

Kristian Tjørnhom var i en klasse for seg blant mennene. Han vant på 12.13 og var 50 sekunder foran nummer to, Gabriel Ingebretsen, som igjen var 3 sekunder foran tredjemann, Vetle Ulrichsen Flaget.

Alle inntektene fra årets løp vil bli donert til TV-aksjonen som i år går til Leger uten grenser. UIA-løpet ble arrangert av linjeforeningen Trisalus ved UIA som har gjort alt arbeid frivillig.

– Vi har et foreløpig anslag som sier at vi har fått inn 40 000 kroner til nå, forteller Kristoffer Fuglerud Ask ved Trisalus til Kondis.

I alt fullførte 210 løpere nokså likelig fordelt med 103 kvinner og 107 menn.

Kvinnepallen_DSC4818.jpgTrine Mjåland vant foran Kerstin Kalsås og Anne-Kari Borgersen. (Foto: arrangøren)

1 Trine Hammerstrøm Mjåland, Spicheren Treningssenter  14:01 -
2 Kerstin Kalsås, Kristiansand Løpeklubb  14:37 +0:36
3 Anne-Kari Borgersen, Kristiansand Løpeklubb  15:57 +1:56
4 Elisabeth Gill  17:52 +3:51
5 Mathilde OpheimUia  18:15 +4:14
6 Thea Skar Conradi  18:20 +4:19
7 Helen Palmer,Uia BIL  18:28 +4:27
8 Judith Hovestadt, Rage Runners  18:35 +4:34