Værgudene var gavmilde og laget en fin ramme rundt denne familiebegivenheten.

i dyp gjørme.jpg
Gjørme var det nok av! Fotograf: Hans Edward Tvedt


3,5 km spekket med ufordringer for både liten og stor, spesielt de våte og gjørmete partiene skapte både frykt og smil blandt deltakerne.

vegg.jpg
Fotograf: Hans Edward Tvedt


På få år har Trolljeger- apparatet klart å skape en massemønstring og en av de største barne og ungdomsarrangementene i regionen. Stadig nye kreative hinder og løypevalg er med på å øke interessen for løpet.


trollveggen.jpg
Trollveggen er det siste hinderet før mål, speakeren motiverte deltakerne til å ta ut de siste kreftene. Fotograf: Hans Edward Tvedt

Denne gangen var småtrollene satt på prøve i blandt annet monkeybar, en rigg med ringer og tau, utfordrende vegger og skumle vannpasseringer, der oppmundrende rop fra mor eller far og en trygg hånd var gode å ha.

i vannet.jpg
Fotograf: Hans Edward Tvedt

 

Ingen vinner kåres, fordi på en slik dag som dette er alle vinnere. Etter overfloden av smil og glede i målområdet  å dømme, er det lett å se at dette var igjen et meget vellykket arrangement med storfornøyde deltakere.


gledeshyl.jpg

Gledesbrøl! Fotograf: Hans Edward Tvedt  

 

Lørdag 15 juni er det dukket for ny dyst, denne gangen for de voksne. Løpet har vært utsolgt lenge, men det oppfordres til å ta turen som publikum, suge inn den gode atmosfæren, og bli revet med av Trolljeger-feberen som rir Rogaland.

Trolljeger skilt.jpg

monkeybar.jpg
Hindervakten følger godt med på monkeybaren. Fotograf: Hans Edward Tvedt 

Trolljeger-junior-hovedbilde_privat_bilde (1076x1280).jpgPrivat bilde.