Vi i Kondis er svært takknemlige for det arbeidet som våre medlemmer gjør for å verve nye medlemmer. Noen overtaler folk i omgangskretsen til å melde seg inn. Andre organiserer Kondisstand på idrettsarrangementer eller blir med oss i Kondis på disse arrangementene, mens andre igjen skriver gode plussaker på nettsidene våre. Hvis noen melder seg inn for å få lesertilgang til sakene, blir den som har skrevet saken registrert som verver. 

I januar var det Øistein Røiseland som ble månedens verver etter å ha vervet tre nye medlemmer, mens det var Andreas Grøgaard som ble månedens verver for februar. 

– Kan jeg velge helt fritt når jeg skal velge meg løpesko i premie, spurte en svært overrasket Andreas da han fikk høre at han hadde vunnet, og ble utrolig glad da han fikk bekreftet dette.

– Da var ikke valget vanskelig. Jeg forhørte meg hos fagfolkene til Löplabbet, og valgte meg et par Nike Vaporfly Next %. For en løpeskonerd som meg var dette helt optimalt, sier Andreas, og legger til at skoene er en fryd å løpe i.

– De gir en svært god løpsfølelse. Det mest oppsiktsmessige er nok likevel hvor skånsomme de er for muskulaturen. Jeg opplever at beina herdes mindre underveis i øktene og konkurransene, og ikke minst at jeg ikke trenger like mye restitusjon i etterkant. Det har hjulpet meg til å få god kontinuitet i treningen, og å redusere skaderisikoen, sier han. 

Andreas innrømmer at premien ga mersmak. 

– Det å verve nye medlemmer anser jeg som en vinn-vinn-situasjon. De får tilgang til det Kondis har å by på av fordeler, rabatter, produkter og tjenester, og jeg kan forhåpentligvis utvide løpeskoparken ytterligere, sier han. 

Andreas er både skribent i magasinet vårt og ambassadør for Kondis. Det siste innebærer at han kan tilby de som melder seg inn og oppgir hans ambassadørkode 100 kroner i rabatt på innmeldingsprisen. Ønsker du å melde deg inn, får du rabatten på 100 kroner ved å oppgi ambassadørkoden 222.

Du kan melde deg inn her.

Her kan du lese om alle våre medlemsfordeler.

Har du vervet et medlem, kan du registrere vedkommende her. Du skal da ikke oppgi ambassadørkoden til Andreas. Da blir medlemmet registrert som vervet av ham. 

andreas-grogaard.jpg
Fornøyd: Andreas Grøgaard er svært godt fornøyd med Nike Vaporfly. Han hadde også et par fra før. Her er fra Chicago Marathon i fjor. (Foto: Marathonphoto)