RESULTATER

Det var gode forhold for løping på Hareid i dag med 8 grader, ingen vind og delvis sol. Starten gikk ved Hareid stadion og følgte gangveien oppover Hareidsdalen. Siste del av løpet gikk langs bilveg med lite trafikk på sørsiden av Grimstadvatnet. Løyperekordene i det 7,7 km lange Grimstadvatnet Rundt har Ragnhild Kvarberg på tiden 26.51 og Ådne Andersen med 22.39. Traséen rundt vatnet er ganske flat.

Plasseringsmessig blei det reprise fra novemberløpet i fjor i herreklassen, da det blei samme rekkefølge for de tre beste. I dagens løp vant Olger Pedersen, Dimna IL Grimstadvatnet Rundt på tiden 26.17. I fjor blei Olger si vinnertid 25.50. Dette var det første løpet til Olger etter at han perset i årets Berlin Marathon. Olger bor i Oslo, men er ofte hjemme for å delta på løp.

På de neste plassene kom Jan Endre Rise, Hareid IL  på tiden 27.32 og Knut Vikebakk, Hareidlandet Triatlon med 27.52. Beste kvinne blei Cathrin Elvanes, Hareid IL på 36.05. Vi kan nevne at Cathrin slo far sin, veteranen Odd Elvanes, Hareid IL med 18 sekund.

Neste løp på Hareid går lørdag 3. desember. Kan vi håpe på like gode forhold da som det var på løpet i dag?

Nest_tet_Hareidsdalen
Etter at de tre beste hadde passert fotografen etter 2 km, var det disse 4 løperne som lå nærmest. Foto: Jorulf Myrene/Vikebladet-Vestposten

De_tre_beste
De tre beste herreløperne. Fra venstre, Jan Endre Rise (nummer to), Olger Pedersen (vinner) og Knut Vikebakk (nummer tre). Foto: Jorulf Myrene/Vikebladet-Vestposten