GRIMSTADVATNET RUNDT
Det første løpet denne vinteren på Sunnmøre blir Grimstadvatnet Rundt på Hareid lørdag 5. november med start fra Hareid stadion. Løpet er kontrollmålt til 7,650 km og er terminlistet til lørdagene  5. november, 3. desember, 7. januar og 4. februar. Påmelding fra en time før start med betaling via Vipps. Det blir premieutdeling og servering på det siste løpet lørdag 4. februar. Løyperekorden for menn har Ådne Andersen på tiden 22.39.
Mer info om Grimstadvatnet Rundt på Hareid IL si nettside.

Aalesund_vinterkarusell_1200x795.jpgVinterløpene i Ålesund starter med kontrollmålte 5 og 10 km fra Fremmerholen. Foto: Helge Fuglseth

VINTERLØPENE I ÅLESUND
Det er Bedriftsidretten i Møre og Romsdal som arrangerer løp gjennom vinteren i Ålesund. Det starter lørdag 12. november og blir arrangert andre lørdag i månedene november, desember, januar, februar, mars og april. Nytt i år er at arrangøren ikke kaller det karusell lenger og at løpene går i forskjellige traséer i ulike lengder med nye og spennende løypevalg som i Alvika, på Fjordstien og rundt Lerstadvatnet. Men det inneholder også den gamle løypen med start i Fremmerholen der en kan springe i kontrollmålte 5- og 10 km distanser.
Påmelding vinterløpene i Ålesund

Aalesund_Nyttaarsmaraon_Halv_tet.jpeg
Ålesund Nyttårsmaraton har start like ved Spjelkavik Omsorgsenter. Foto: Martin Hauge-Nilsen

ÅLESUND NYTTÅRSMARATON
Ålesund Løpevenner arrangerer Nyttårsmaraton med start fra Moa i Spjelkavik onsdag 28. desember. Der kan man velge mellom distansene 5 km med og uten tidtaking, halvmaraton og maraton. 
Nettsida med info og påmelding til Ålesund Nyttårsmaraton

Rotevatnet_Rundt_forehand
Starten på Rotevatnet Rundt er ved Volda Stadion. Foto: Martin Hauge-Nilsen

ROTEVATNET RUNDT
Løpet rundt Rotevatnet i Volda går siste søndag i de fleste månedene, bortsett fra midt på sommeren da det er ferie. Så da er det løp både i november, desember, januar, februar, mars og april. Påmelding er i startområdet ved Volda Stadion. 
Løypererekordene i det 6,2 km lange Rotevatnet Rundt er følgende:
Håkon Stavik, Ålesund FIK med tiden 19.01 i november 2018. og Ingrid Festø, Volda med tiden 23.19 i oktober 2017.
Arrangementet på Facebook