Kondis nr. 9 - 2019 er vinterutgaven av Terminlista. Med rundt 200 turrenn på ski er dette sannsynligvis landets mest komplette terminliste. Du finner også oversikt over hvilke turrenn som hadde flest deltakere i fjor, liste over de lengste turrennene og seedingsrenn til Birken. Terminlista inneholder dessuten oversikt over vinteren og vårens mosjonsløp både her i landet og mange av store og spennende utenlandske løpene. I tillegg finner du oversikt over langløp på skøyter, randonee og triatlon. 

Alle medlemmer av Kondis får Vinterterminlista automatisk tilsendt sammen med Kondis nr. 8. Er du ikke allerede Kondis-medlem, er det bare å bli det!

Meld deg inn i Kondis og få ti årlige nummer av bladet pluss mange andre medlemsfordeler! 

Bladet ligger allerede ute på MIN SIDE
De som er medlem, kan også lese årets Kondis-utgaver i digital versjon fra 
MIN SIDE på kondis.no. Er du ikke medlem, vil du fra samme sted få lest de første sidene. 

I år er Kondis også å få kjøpt i Narvesen, og ca. ei uke etter at medlemmene har fått det i posten, vil det legges ut for salg i et utvalg kiosker. 

TIDLIGERE UTGAVER AV KONDIS
Kondisutgivelser fra 1999 til 2019 kan du se og lese smakebiter herfra.

Kondis-terminlista-1909-full.jpgVinterterminlista til Kondis inneholder først og fremst oversikt over turrenn på ski og vinterens mange mosjonsløp, men også langløp på skøyter, randonee og multisportkonkurranser. (Foto: Birken/Geir Olsen)