Lørdag 11. august arrangeres Hof Toppers Duathlon for 10. gang, så det er altså jubileum i år. Selv med suveren deltagerrekord i fjor er det håp om ny rekord i årets arrangement.

I fjor skrev vi:
Deltagelsen i Hof Toppers duatlon og ultraløp mer enn doblet seg fra i fjor til i år. Fra 137 til 325 deltagere er svært imponerende, og dette skyldes ikke bare den nye distansen 3-toppers duatlon. Det er ikke noe rart at arrangementsleder Tom Arne Akerholt i Hof IL stråler etter arrangementet 

2017: Ny suksess for Hof Toppers ultra og duatlon

Duathlonstart_2017.jpg
Duathleter like etter start i 2017. (Arrangørfoto)

Påmeldingsfrist 31. juli!
- Vi kjører samme distanser som i fjor, og så langt i år ligger vi an til ca samme antall deltagere sier Tom Arne Akerholt. Pr i dag har vi 207 påmeldte deltagere på Duathlon, men bare 13 deltagere på Ultraløpet. Akerholt håper dette antallet øker betraktelig de siste dager før påmeldingsfristen går ut.

Innbydelse og påmelding
Løpets hjemmeside

På duathlon er distansene:
10 topper: 75 km sykkel 25 km til fots  2.900 høydemeter
  5 topper: 36 km sykkel 10 km til fots 1.600 høydemeter
  3 topper: 27 km sykkel   6 km til fots    690 høydemeter

På ultraløpet er distansene:
46 km: 5 topper 1.600 høydemeter
75 km: 7 topper 2.400 høydemeter

- Løypa er veldig godt merket og vi får hvert år veldig positive tilbakemeldinger på hvor fint det er rundt i løypa, vi får også veldig gode tilbakemeldinger på hvor hyggelige og behjelpelige alle de frivillige er, som stiller opp rundt i løypa., sier Akerholdt som ønsker velkommen til Hof lørdag 11. august.

Ultraløpere på 75 km i 2017: Fra venstre ser vi Per Einar Roth, Kristian Jahre og Martin Fiskum.


Show med Frank Løke
Det er ikke tvil om at Frank Løke nå er arrangementets store deltagertrekkplaster. Med innføringen av 3-toppers duathlon - eller Løke Challenge som det omtales - har man både fått mer show og mange nye deltagere på en lettere distanse.

Frank_Løke_tilhenger.jpeg
Frank selv ble nummer 5 av 97 deltagere i fjorårets Løke Challenge som også samlet inn nesten 60.000 kroner til Kreftforeningen. At han "bare" ble nummer fem ser vi en del av forklaringen på med bildet overfor. Han dro på en tilhenger full av sportsdrikk. (Foto: Audun Follerås)
 

Proffbokser Hadi Srour og Frank Løke møtes i ringen etter målgang på Løke Challenge 2018. Kan Franks høyreslegge som har banket inn 646 mål på det Norske Herrelandslaget hamle opp med Hadi som har vunnet to kongepokaler de siste årene? Møt opp og få med deg denne showkampen - dette blir fantastisk underholdning, skriver arrangøren på sin hjemmeside.