- Det er nå bare 4 uker igjen før du kan ta deg sommerens viktigste skautur, sier løpsleder Ole Wiik i Pinåsløpet. Pinåsløpet støtter både Kreftforeningen og Aktiv mot kreft. Så ved å ta deg en tur i trimklassen uten tid eller teste formen på tid, støtter du noe av det viktigste arbeidet innen helse i Norge og verden forøvrig. Eller hvis du er tilskuer og handler litt i kiosken, er du med å bidra på samme måte, sier Wiik.

Toppløpere deltar også
- I Pinåsløpet 15.juni har du anledning til å treffe noen av verdens beste langrennsløpere, sier Wiik. I fjor var det ikke bare gode langrennsløpere med, for i herreklassen deltok blant annet Okubamichael Fissehatsion fra IK Tjalve, han som vant blant annet NM 10 000 meter på bane litt senere på året. Marthe Mæhlum Johansen fra Østre Toten Skilag vant kvinneklassen.

Resultater 2018
Løyperekordene (begge fra 2014) innehas av Tomas Bereket med 28.31 og Kristin Størmer Steira med 32.57 
Løyperekorder av Steira og Bereket i Pinåsløpet

Thomas_Bereket_D70_4509
Tomas Bereket fra rekordløpet i 2014. (Foto: Roy Myrland)

Pinåsløpet arrangeres i år for 17.gang. Et flott terrengløp i nydelig natur omkring Pinås i Styrvoll. (Tidligere Lardal, nå Larvik kommune.)
Arrangører er Svarstad IL og Lardal o-lag. Løpet passer for alle som driver med kondisjonsidrett eller de som ganske enkelt liker en tur i skogen. Det er klasser både med og uten tidtaking. Det er også eget barneløp for 0-9 år. Se mer på løpets nettside

Spurtpris på toppen, 5 000 kroner
Ved passering halvveis i løypa på topp-punktet Pinås, er det satt opp spurtpriser i konkurranseklassene til første dame og første herre. Det kjempes om Technet-spurten til 5 000 kroner.

Kristin_Stoermer_Steira_D70_4473 _640x729.jpg
Kristin Størmer Steira, også kalt Pinåsdronninga, har løyperekorden for kvinner. (Foto: Roy Myrland)

Se hele innbydelsen
Påmelding
Løpets hjemmeside
l_ypeprofil.jpg
 
l_ypekart.jpg