Dagens 1500 meter ble noe jevnere enn det vi hadde trodd på forhånd. Det så en stund ut til at Ingeborg Lind ikke klarte å riste av seg forfølgerne Ellen Aga Kildal fra Herkules og Christina Toogood fra Sandnes. 

Offensive Ellen
Det var flott offensiv løping av både Ellen og Christina med Ellen som den tøffeste (dristigste). Da Ellen skjønte at hun hang godt på Ingeborg, bestemte hun seg for at det skulle bære eller briste. Hun ville henge på så lenge hun klarte i håp om at farten hennes skulle gi gull på slutten. Det gikk veldig bra veldig lenge, men når hun måtte slippe var hun stokk stiv og hadde ikke noe å svare med da sandnesløperen kom jagende for fullt bakfra.


Tre flotte medaljører etter 1500 meteren.


Ellen Aga kildal og Christina Toogood hang vel lenge på i forhold til Ingeborgs plan. Hun hadde regnet med å riste de to av seg tidligere.


Ellen hang litt lengre på enn Christina Toogood.....


men det skulle vise seg å bli skjebnesvangert med henblikk på sølvet. Ellen stivnet og hadde ingen ting igjen å forsvare seg med da Christina tok henne igjen.Til slutt kunne Ingeborg Lind heve armen triumferende i været for nok et gull i Junior NM. 


Glade jenter etter løpet. Spesielt Christina var gledelig overrasket over at bronsen hun stilte opp for å ta med seg, forandret seg til sølv på de siste 200 meterne.

Les om Ingeborgs gull på 3000m i går.

Les alt om årets Junior NM på kondis.no


Følg Junior NM på arrangørens hjemmeside

Les alt om Junior NM 2010
Les alt om Junior NM i 2009
Les alt om Junior NM 2008