Kondis har fått følgende gladnyheit frå arrangøren av 1851OppNed Norddal: 18. juli er det klart for fjelløp i Norddal for fjerde gong. Som i fjor er det to konkurranseklasser, ein mosjonsklasse og familieklasse.

Konkurranseklassene startar nede i bygda og følgjer kvarandre til Daurmålsfjellet 805 m.o.h, som er vendepunktet i den kortaste klassen. Den lengste klassen fortsetter til toppen av Torvløysa på 1851 m.o.h. Nedturen blir ein opptur tilbake til målgang i bygda.

1.jpg

I tillegg arrangerast mosjon- og familieklasse med start frå Rellingsetra. Destinasjonen her er også Torvløysa eller Daurmålsfjellet. Den kortaste turen til Daurmålsfjellet er godt eigna for familiar!

7.jpg
Foto: 1851OppNed Norddal

Det blir nytta racetracker sitt påmeldings- og tidtakingssystem for å halde kontroll på alle deltakarane, som for augeblikket er avgrensa til 200 deltakarar. Konkurranseklassene nyttar tidtakingschip på foten. Alle påmeldte må innom sekretariatet i bygda før start for registrering og tildeling av startnummer.

 72.jpg
Foto: 1851OppNed Norddal

I bygda og på fjellet er det rikeleg med plass for å halde avstandskrava satt av folkehelseinstituttet.

Filmsnutt frå fjorårets arrangement kan du sjå her:
https://www.1851oppned.no/bilete-og-video/

Meir informasjon om arrangementet og påmelding finn du på heimeside:
https://www.1851oppned.no/

Velkomen til verdsarvfjord og til Norddal 18.juli!

1851OppNed_trase.jpg

 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957