Les mer om No Finish Line i vår første omtale fra løpet

Se også et 50-talls bilder fra løpsfesten i bildekarusellen ovenfor.

Det var totalt 2480 deltagere i løpet av de tre døgnene No Finish Line pågikk. Det vil si: Uværet "Knud" stoppet løpet i 18 timer fra fredag ettermiddag til lørdag morgen. Telt og gjerder blåste ned, arrangøren hadde ikke noe valg.Forhåpentligvis kom de som hadde planlagt å løpe den tiden løpet var stoppet, tilbake etter restart lørdag klokken 10.

For oss som var på Rådhusplassen midt på dagen lørdag, var det nesten uvirkelig at stormen hadde herjet her noen timer tidligere. Det var sol fra skyfri himmel, nesten 20 varmegrader og bare litt mer enn middels vind. Gradvis strømmet det til flere og flere - og det var flott å se barn og voksne gå og løpe smilende runde etter runde. Kvinnene var i flertall, slik det gjerne er i slike "sosiale" løp.

VIDEO FRA LØRDAG ETTERMIDDAG (fotograf: Olav Engen):

Jeanette løp 401 runder
Noen løp litt flere runder enn andre, og aller lengst løp Jeanette Vika i Right to Play. Med 401 runder oppnådde hun 306,765 km på 3 døgn minus 18 timer. Magnus Thorud fra Romerike Ultraløperklubb/Fiskevollen musikkbarnehage løp 365 runder (279,225 km) og Øyunn Bygstad fra Romerike Ultraløperklubb/Falck Helse løp 324 runder (247,860 km).

Se hvem som løp hvor langt i No Finish Line

Jeanette Vika liker seg på Rådhusplassen. For noen år siden løp hun 24-timers på tredemølle i forbindelse med Oslo Maraton, nå holdt hun på enda lenger utendørs - bare avbrutt av uvennen "Knud". (Foto: Olav Engen)

Ada Sofie Austegard, generalsekretær i Stine Sofies Stiftelse, og mor til Stine Sofie gjennomførte imponerende 111 runder eller 84,914 kilometer. Fredag skrev vi også om Oslos ordfører Marianne Borgen og statsminister Erna Solberg som gikk en runde sammen med Ada etter åpningsseremonien. På arrangørbildet ovenfor ser vi de tre sammen.

NFL24
Det innlagte ultraløpet (NFL24)  som skulle startet fredag ettermiddag, ble utsatt til lørdag klokken 11. Deltagelsen var ganske beskjeden med 19 løpere på start, men arrangøren fikk en fin test på konseptet og løypa.Selv med en strøm av gående og løpende mennesker i den ordinære No Finish Line var det god plass i traséen for ultraløperne.

Ultraløpet ble vunnet av Kim Johannesen fra Löplabbet Sandvika med 187,790 km foran Bjarte Boye fra Bergen som løp 161,580 km. Kvinneklassen ble vunnet av Rakel Erla Sævarsdottir fra Romerike Ultraløperklubb med 132,888 km.

Resultater NFL24

Fra starten på 24-timersløpet. (Foto: Olav Engen)

Det blåste litt, men først og fremst var det flott vær på Rådhusplassen lørdag.

Tvillinger på tur med HULK-pappa Mats Frank (Holmestrand Ultraløperklubb) og Jenny Midbjer. (Foto: Olav Engen)

God stemning med Lars, Kristian og Isabel i finværet... (foto: Olav Engen)

Milla Sophie og mamma Tonje løper for en god sak. (Foto: Olav Engen)

Runding av Tordenskjold-statuen. (Foto: Olav Engen)

Lars Møller og Kristian Jahre sammen med Thor Hushovd på en av Thor's  76 runder (58 km uten sykkel). Det ble en del selfier på Thor i løpet av varrangementet. (Foto: Lars Møller selfie)

Se også et 50-talls bilder fra løpsfesten i bildekarusellen øverst på siden.