🛑 LØYPEN STENGES! 🛑

Dette er forferdelig trist for oss, og alle dedikerte deltagere i løypa, men vi har nå besluttet at løypa må stenges. Gjerder velter og vinden øker. Det er ikke lenger forsvarlig å ha løypa åpen. 

Vi åpner løypa igjen lørdag kl. 10.00! VELKOMMEN TILBAKE! Med vennlig hilsen alle oss i No Finish Line Oslo.

Det innlagte 24-timersløpet NFL24 skulle startet fredag kl 16:00, men starten er på grunn av fredagskveldens  ekstremværvarsel flyttet til lørdag kl 11:00 da det er meldt betydelig bedre vær.


Arrangøren skriver fredag ettermiddag::
- Dere er altså bare helt rå! Været stopper ikke dere i løypa, og over 130 000 kroner er nå samlet inn! Dessverre må vi rigge ned litt telt for en liten stund, for å sikre oss mot uværet som skal komme. Men løypa er foreløpig åpen som normalt! 
 

Starten_inkl_statsminister_Solberg.jpg(Arrangørfoto)

Løp for en barndom uten vold og overgrep
No Finish Line er et enkelt løp, tilgjengelig for alle, med lav terskel for deltagelse. Løpet ble første gang arrangert i Norge i 2016. No Finish Line Oslo 2018 finner sted 20. - 23. september på Rådhusplassen. Arrangementet går over 3 døgn. Banen er åpen døgnet rundt og man går eller løper så mange runder man har lyst til. No Finish Line Oslo skal være et hyggelig og engasjerende arrangement for store og små.

For hver runde du løper eller går vil No Finish Line sine støttespillere gi 10 kroner til Stine Sofies Stiftelse. Det eneste du trenger å gjøre er å melde deg på, og begynne turen.

En runde er 765 meter og du kan gå eller løpe så mange runder du vil. Deltageravgiften er kr 50 for barn og kr 100 for voksne.

Du kan følge med på løpet her:

NoFinishLine live resultater 
startet torsdag kl 16:00 - avsluttes søndag kl 16:00

NoFinishLine 24-timers live resultater 
starter lørdag kl 11:00 - avsluttes søndag kl 11:00

Åpning.jpgFra åpningen av NoFinishLine torsdag ettermiddag. (Arrangørfoto)

Det ordinære NoFinishLine pågår for fullt
Når dette skrives er det 1573 deltagere som har gått fra 1 til 182 runder, altså fra 765 meter til 139,2 kilometer. Gjennomsnittet er 8,5 runder eller ca 6,5 kiliometer. Været utover ettermiddagen og kvelden vil nok bremse på deltagelsen, men fra lørdag morgen er det meldt sol og opphold (men fortsat en del vind), så da det blir det nok folksomt igjen. Klokken 11:00 starter også deltagerne i det innlagte 24-timersløpet, de som skal løpe 150-300 runder på tid.

Video fra arenaen på Rådhusplassen like før åpningen fredag ettermiddag
Video fra åpningen - med statsminister Erna Solberg

Ada_og_Erna.jpg
Oslos ordfører Marianne Borgen, Ada Sofie Austegard (startnummer 1) og statsminister Erna Solberg - tre av over 1500 deltagere. Statsministeren og ordførereren nøyde seg med én runde, men det var flott at de kastet glans over arrangementet. (Arrangørfoto)

Imponerende av Ada Sofie
Det er noen som har gjort unna ultradistanse allerede, dvs 65 runder eller mer. Imponerende nok er Ada Sofie Austegard, generalsekretær i Stine Sofies Stiftelse, og mor til Stine Sofie en av disse. Gjennom natten har hun vært 76 ganger rundt Rådhusplassen, og har altså tilbakelagt ultradistansen 58,140 km. Målet er å klare 103 runder (79 km) i løpet av tre døgn. Video med Ada i løypa

Les om Stine Sofies Stiftelse

Enda lenger har ultraløperne Øyunn Bygstad, Magnus Thorud og Jeanette Vika kommet, de har alle løpt over 130 kilometer - og de gir seg ikke med det selv om de akkurat nå evakuerer supportteltet:

Bildet kan inneholde: Magnus Thorud og Jeanette J Vika, personer smiler, sko, barn og utendørs
Øyunn Bygstad har lagt ut denne meldingen på facebook:
- Kulingen er på vei til Rådhusplassen, teltene og gjerdene rigges ned. Vi må desverre evakuere stasjonene våres for all bagasje, og søker ly i kjelleren av et garasjeanlegg hvor vi har feltsenger. (Takk for tilrettelegging fra arrangøren). Kjipt, men sånn er det. Løypa er fortsatt åpen inntil videre. Været skal heldigvis bli bedre fra kl. 23 og utover. På bildet ser vi Magnus Thorud og Jeanette Vika. (Foto: Øyunn Bygstad)

Løpende oppdateringer på løpets Facebookside