I løpene i Borredalen Rundt i juli blir det gjerne besøk av noen feriegjester. Så var tilfellet også i år. Med 35 fullførende (4 kvinner og 31 menn) i tirsdagens løp, som var det 15. for sesongen, var det det beste oppmøtet hittil i år. Det ble tidsmessig også sesongbeste denne dagen med 18.40 til Filip Skari. Dette var en forbedring av Espen Fiskums sesongbeste på 18:48 fra årets 12. løp. Filip forbedret dessuten sin egen pers med hele 42 sekunder (ned fra 19.22 fra 13. juli i fjor).

Dagens to raskeste kvinner var også fra familien Skari. Oda Skari vant på 22.35 og Bente Skari ble nummer to med 23.22.
Totalt var det 7 løpere som satte personlig rekord denne tirsdagen.

Arrangøren rapporterer at det kom litt regn før start på tirsdagens løp, og noen dråper under løpet, men forholdene var ellers veldig fine med 20 grader, 3 m/s vind, skyet vær og stort sett tørr løype.

Arrangeres hver tirsdag
Borredalen Rundt arrangeres normalt hver tirsdag kl 18:30 i sommerhalvåret - fra april til oktober. Det er gratis å delta og den 5,6 km lange løypa går i variert terreng på skogsveier og grus rundt Borredalsvannet i Fredrikstadmarka.