Thomas Jefferson Byrkjeland, IK Tjalve tok føringen og fikk med seg Gular-løperne Sondre Dingsør og Mats Hauge. Første runde ble passert på 58,64.

Men på andre runde løp både Sondre Dingsør og Mats Hauge, som vant 1500 m tidligere i mesterskapet, forbi Byrkjeland. Så da 200 meter gjenstod, var det dobbelt Gular i tet.

Dingsør vant på 1.55,20 foran klubbkamerat Mats Hauge. Henrik Hanssen løp også forbi Byrkjeland på oppløpet og stakk dermed av med bronsemedaljen.

8   482   Markus Lysaker Høgne   Ullensaker/Kisa IL Friidrett   2,03,63

Etter 550 meter. Thomas Jefferson Byrkjeland er fremdeles i tet, men Gular-duoen Mats Hauge og Sondre Dingsør er på vei forbi og opp i tet. (Foto: Kjell Vigestad)

Målgang på 800 m i U23-klassen. Dobbeltseier til Gular ved Sondre Dingsør (164) og Mats Hauge (159). Henrik Hanssen (480) kommer på 3. plass. (Foto: Per Inge Østmoen)