%3Cb%3EUltradebutant+vant%3A%3C%2Fb%3E+Robert+Hansen%2C+Hytteplan%2C+har+mange+meritter+bak+seg+p%E5+distanser+fra+5+km+til+halvmaraton%2C+men+i+ultramilj%F8et+er+han+et+ubeskrevet+blad+inntil+n%E5%21+
Ultradebutant vant: Robert Hansen, Hytteplan, har mange meritter bak seg på distanser fra 5 km til halvmaraton, men i ultramiljøet er han et ubeskrevet blad inntil nå!
"Frivillig galskap blant sure strømper"

Robert Hansen vant 7 av de 8 etappene!
For de fleste i ultramiljøet var Hønefossingen Robert Hansen et helt ukjent navn før start. Han har så langt stort sett holdt seg til 5 og 10 km. Under årets Ringeriksmaraton stilte han i klassen parmaraton og løp sin halvmaraton på 1.15.38, en sterk tid i den tøffe løypa. Og for en løper som er god for 34 min på 10 km, er 39 min nærmest joggefart. Men her skulle det løpes 10 km åtte ganger, med start hver tredje time, og det krever en god del utholdenhet og evne til rask restitusjon. Bare på den nest siste etappen var han over 40 min (41.16), og han hadde et snitt på 3.57 pr. km på de 8 etappene. Ikke dårlig for en debutant på ultra! Og det må jo være artig for Ultrautvalgets hovedsponsor, Hytteplan, at en løper derfra tok hjem seieren!

Hard fight om de neste plassene.
Det så lenge ut som svenske Ola Nordahl skulle sikre seg en klar annenplass foran Bjørn Johannessen. Men Nordahl har åpenbart fått problemer på den siste etappen, hvor han måtte opp i 47.40, mens haldenseren tro til med 40.26, og dermed sikret seg annenplassen.
Også om fjerdeplassen ble det skikkelig kamp. Ole Arne Schlytter lå foran Frants Mohr til og med femte etappe, men derfra og inn ble det en sekundstrid som sistnevnte avgjorde til sin fordel med et knapt halvminutt.
Beste dame ble ikke uventet Sharon Broadwell, som også ble nr. 6 totalt. Hun åpnet rolig (47.00) og økte tempoet etter hvert, før hun igjen måtte opp i over 47 på den 6. og den 7. etappen. Den siste gikk igjen raskere.

God gjennomkjøring for en del av våre erfarne ultraløpere.
For en del av våre erfarne ultraløpere ble Halden Ultraintervall en god gjennomkjøring for 12&24 timers i Helsinki og på Bislett i desember.

Meget positive tilbakemeldinger om arrangementet.
Ut i fra foreliggende opplysninger fra deltakere, var arrangementet meget godt, og for de fleste av dem ble det ikke bare en ny og litt spesiell ultraløpsopplevelse, men også en meget trivelig sosial opplevelse.

Direkterapporter med alle resultater
Sharon Broadwell ble beste dame
Vinnerne med troféene