Lørdag 30.oktober starter Vinterkarusellen på Romerike. Første løp er Lørenskog Halvmaraton som også er KM for Oslo og Akershus.For de som synes 21.1 kilometer er for langt, er det også et 5 kilometers alternativ for deltagerne i vinterkarusellen.

Både Lørenskog Halvmaraton og Vinterkarusellen på Romerike er "KVALITETSLØP", noe som blant annet medfører rabatt på startkontingenten for Kondismedlemmer.

Omtale og resultater fra fjorårets løp

Vinterkarusell og KM Oslo/Akershus
Lørenskog Halvmaraton er altså første løp i Vinterkarusellen på Romerike, der det inngår ytterligere 9 løp fram til avslutningen i mars. Løpet er også KM Halvmaraton for både Akershus og Oslo Friidrettskretser. Løypa på Lørenskog er variert og fint, men noe mer kupert enn i Oslo. Det løpes 2 runder i ei rundløype, det meste på asfalt, men også 2 kilometer på grus og et kort stiparti.

INNBYDELSE TIL LØRENSKOG HALVMARATON

INNBYDELSE TIL VINTERKARUSELLEN

Se også:
Samleside for løpene på Romerike
Link til terminlister, innbydelser, hjemmesider
________________________________________________________________________________

Løypa:
Det løpes fra gamlebrua ved Hammer, på gangvei forbi målområdet i retning AHUS, og deretter på grusvei i slak motbakke til Lørenskog skiklubbs skihytte. Deretter er det er par hundre meter på bred sti før man løper gjennom boligområdene på Kurland, og derfra i slak utforbakke på turvei ned mot boligbliokkene ved AHUS. Så løper man en sløyfe over Rv159 mot Fjellhamar Skole og derfra til Fjellsrud skole før man krysser Rv159 på ny gangbro (halvhard bakke). Runden avsluttes med 3 paddeflate kilometer langs Strømsveien og Nordliveien. 2 runder + avslutningen opp til mål ved Hammer skole.