Thore bisettes torsdag 6.januar kl 11:30.
Østre Gravlund, store kapell
_________________
_________________

Det er med stor og oppriktig sorg vi har mottatt den triste meldingen om at Thore Kristensen er gått bort i en alder av 62 år.

Thore var en allsidig ultraløper, med gode resultater på både bane, vei og i terrenget. Hans 7.57.21 fra ultraklassikeren Comrades Marathon i 2003 er den beste av noen nordmann i dette løpet, og den fjerde beste av en nordisk løper. I 2007 var det kun tre norske løpere foran ham på den norske årsstatistikken på 24-timers, og hans besteresultater på både 6- og 24-timer holder fortsatt til en 2. plass på den norske adelskalenderen i aldersklassen + 60. I tillegg fullførte han over 100 maraton.

Thore var lett å kjenne igjen når han kom løpende i sitt lange og svarte skjegg. Han var en rolig og stillfarende kar, som ikke snakket mye, men smilet lå ofte på lur bak det svarte skjegget. Norsk ultraløping blir fattigere uten Thore. Ultraløpsutvalget i NF lyser fred over Thore Kristensens minne.

Olav Engen (s)
Geir Frykholm (s)
Tommy Kristiansen (s)
Sharon Broadwell (s)
Einar N. Cyvin (s)
Per Lind (s)

 

 

 

 

 Bildet er fra Romerike 6-timers i august i år (foto: Ole Arne Schlytter).


Løp 109 maratonløp
Thore Kristensen løp hele 109 maratonløp. Det siste i Fredrikstad den 23. oktober hvor han vant klassen sin. Han var også påmeldt til Bislett 24-timers 27. november, men sendte e-post et par dager i forveien om at han ikke kunne stille. Han regnet med at det kun influensa og at han snart var tilbake. Nå visste det det seg det var alvorlig sykdom som på få uker gjorde at den veltrente 62-åringen den 17. desember sovnet inn for godt.