Våre lokale utøvere fikk en tøff start på årets VU spel i Gøteborg. Her er det kvalifisert motstand i nesten samtlige øvelser og medaljene henger meget høyt. Og med starten på distanseøvelsene kom også regnværet. Renate Lie fra Gnesit var først ute av våre og selv om hun løp inn til pers på distansen på pene 1.40,41 ble ikke fjorårets sølvmedaljevinner belønnet med bedre enn en 5.plass i år. Langt bedre gikk det da for Vebjørn Borge som etter en litt forsiktig start sikret seg sølv på 800m i gutter 17 år.

På hinder lot vi oss virkelig imponere av 14 år ganle Lars Lunde fra Stord som sikret seg bronsen i hard kamp med et år eldre klubbkamerat Sondre Mæland som ble nummer 4.

Ingeborg Kristine Lind fra Gular gav oss håp om gull på 3000m hinder i seniorklassen, men fikk det litt for tøft på slutten og måtte ta til takke med sølv, klart slått av vinneren Klara Bodinsson fra Sverige.

Resultater fredag 7.juli

 
Klart for start i Jenter 13 år på 600m


Renate Lie holder 3.plassen etter 300m.


Linnea Brostrøm fra Sverige vinner 600m på 1.37.37.


Starten er gått i J14 800m, Ingrid N. Johansen fra Gneist i fint driv.


Vebjørn Borge (1943) på vei opp i feltet etter 500 meter.


 Lars Lunde og Sondre Mæhland i hard kamp om bronsen.


Sats med begge beina er kanskje ikke den beste teknikken for vanngravpassering. Det er Susanne Sandstø fra Laksevåg som har en del og hente på teknikk-trening..


Anna Serine Røssland fra Gneist får bedre teknikk for hvert løp.